Categories: Timp liber

Lui Vin Diesel i s-au aprins calcaiele dupa o timisoreanca / FOTO

Larisa Alina Perescu i-a sucit minţile celebrului actor Vin Diesel. Cel puţin asta susţine timişoreanca de 32 de ani, care este model şi actriţă de mai mulţi ani. Totul a început în septembrie 2011, atunci când Larisa l-a contactat pe actorul hollywoodian pe Twitter, spunandu-i că de mai bine de 5 ani cochetează cu actoria şi că ar dori un rol important alături de el. Acesta i-a raspuns în mai puţin de 5 minute, iar de atunci comunică aproape zilnic pe email. Deşi la început vorbeau doar despre planurile profesionale, în decembrie Vin Diesel i-a spus sincer “ I like You”, iar Larisa ne-a declarat că i-a raspuns “ aş fi prea nesimţită şi mincinoasă să nu îţi mărturiesc că şi eu te plac mult”.
De aici a pornit toată relaţia virtuală, însă actorul a promis că va veni în România să o cunoască personal, cel mai probabil în luna aprilie. Larisa Alina Perescu a şi refuzat o super ofertă de a participa la Domenico Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei din Europa, de unde ar fi primit peste 25.000 de euro, scrie site-ul www.stl.ro. Însă frumoasa actriţă şi model a refuzat oferta şi asta pentru că în acea perioadă ar urma să fie vizitată de actorul principal din seria “Furios şi Iute”.
Cariera timişorencei a început în Italia, unde timp de 12 ani a fost model şi a prezentat în orase precum Paris, Londra, Milano iar de 5 ani este şi actriţă, deşi nu a urmat studii de specialitate. Ea a fost remarcată de un regizor, datorită frumuseţii sale şi a debutat ca şi figurant în mai multe producţii din Italia. Întrebată care sunt cele mai importante filme în care a jucat, Larisa a spus că nu le ştie numele, iar filmarile le-a pierdut din cauza unui laptop care s-a stricat. Cel mai mult i-au placut filmele de dramă în care a jucat, şi asta pentru că şi viaţa ei a fost o dramă. De la 18 ani a suferit datorită bărbaţilor şi relaţiilor neîmplinite, ajungând chiar să fie bătută şi internată 2 luni în spital. Dar a trecut peste toate aceste greutăţi ale vieţii şi se bucură de fetiţa ei în varsta de 7 ani, care este premiantă pe ţară la limba română şi matematică. De 4 ani este singură şi spune mai în glumă, mai în serios „vreau să fac un casting să-mi găsesc jumatatea în viitorul apropiat”. Însă în acest moment nu are nevoie de aşa ceva, pentru că în curand Vin Diesel va fi alături de ea. Larisa este cunoscută publicului, şi datorită unui scandal în care spune ea, a intrat fără să vrea. Pepe a declarat la acea vreme, că timişoreanca ar fi obsedată de el şi că i-ar fi furat telefonul nepotului său, doar ca aceasta să îi aducă telefonul la hotel.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago