Categories: Sport

Cazacu, invingator pe Pannonia-Ring / FOTO

Cătălin Cazacu a câștigat etapa a doua din Cupa ROSBK, desfășurată în perioada 20-22 aprilie la Pannonia-Ring, în Ungaria. Echipa timișoreană Taifun Racing a fost reprezentată la această etapă de trei piloți: Cătălin Cazacu și Florin Neacșu, la clasa Superbike, respectiv Cosmin Costescu, la clasa Supersport.

Circuitul Pannonia-Ring are o lungime de 4.740 m și a fost special construit pentru motociclete. Este considerat printre cele mai tehnice trasee care vizează atât experiența piloților, cât și setările motocicletelor.

Încă de vineri, Cătălin Cazacu și-a impus un ritm bun în antrenamente și a obținut o poziție bună pe grila generală pentru cursa de duminică. „A fost a doua etapă la care am concurat pe motocicleta BMW S1000RR și m-am simțit mai mult mai confortabil. Câștigarea acestei etape mă face să aștept cu nerăbdare următoarea întrecere”, a declarat Cazacu.

Cosmin Costescu a încheiat calificările pe poziția patru în rândul piloților, iar ziua cursei a fost cu noroc pentru el. „Am reușit să revizionăm suspensia motocicletei cu ajutorul partenerului nostru de la Pannonia-Ring și am compensat din puterea mai slabă a motocicletei. La start am pornit bine și locul trei obținut la sfârșitul cursei a fost mai mult decât puteam să sper”, a spus, mulțumit, pilotul timișorean, în același timp managerul echipei.

Următoarea etapă din calendarul pe care echipa Taifun Racing și l-a propus este programată la Brno, în Cehia, peste trei săptămâni.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago