Arhiva pentru eticheta: catalin cazacu

Grindeanu cere bani primariei pentru doua cluburi sportive apropiate de PSD

Grindeanu cere bani primariei pentru doua cluburi sportive apropiate de PSD

Unul din cele 31 de proiecte pe care social-democrații de la Timișoara vor să le vadă finanțate de la bugetul local privește două echipe sportive cu mari afinități către PSD. Este vorba despre BC Timba, condusă de un simpatizant recunoscut al partidului, Sebastian Răducanu, dar și despre Taifun Racing Team, echipă de motociclism a cărei mare vedetă este Cătălin Cazacu, un alt apropiat al PSD.

Cazacu, invingator pe Pannonia-Ring / FOTO

Cătălin Cazacu a câștigat etapa a doua din Cupa ROSBK, desfășurată în perioada 20-22 aprilie la Pannonia-Ring, în Ungaria. Echipa timișoreană Taifun Racing a fost reprezentată la această etapă de trei piloți: Cătălin Cazacu și Florin Neacșu, la clasa Superbike, respectiv Cosmin Costescu, la clasa Supersport.

Barboni si Cazacu: doua variante, acelasi scandal

Sergiu Barboni și Cătălin Cazacu reacționează, după scandalul în care u fost implicați sâmbătă dimineață. Fostul, respectiv actualul iubit al manechinului Bianca Jurca s-au luat la pumni în clubul Zambara, fiind nevoie de intervenția poliției, pentru calmarea spiritelor. Barboni spune că a fost agresat fără niciun motiv. Cazacu susține, pe de altă parte, că i s-ar fi făcut avansuri!

Premii pentru Taifun Racing

Gala Campionilor Dunlop Romanian Superbike, organizată în București, a premiat cei mai buni piloți români din ultimul an. Echipa Taifun Racing a avut trei sportivi la această gală, unul dintre ei fiind chiar campionul clasei Supersport, Cătălin Cazacu.

Catalin Cazacu are urmas de nadejde! / FOTO

Fan înflăcărat al motoarelor la doar 13 luni! Este vorba de fiul multiplului campion național la motociclism viteză, Cătălin Cazacu. La ședința foto realizată pentru Gala Premiilor Federației Române de Motociclism, puștiul s-a simțit în largul lui, de parcă ar fi făcut asta de când lumea.

Top