Categories: Timp liber

Patrice, cap de afis in prima zi de la PLAI / VIDEO

Festivalul PLAI, ajuns la a șaptea ediție, începe să-și dezvăluie surprizele. Prima dintre ele este Patrice, un muzician născut în Germania, dar cu rădăcini în Sierra Leone. Împreună cu trupa sa, el va urca pe scenă în cea dintâi seară a festivalului.

Festivalul PLAI are loc, în acest an, în perioada 14 – 16 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean. Realizat 100% de voluntari, PLAI aduce din toate colțurile lumii cei mai importanți artiști de world music şi oferă trei zile cu sute de activităţi. Lista muzicienilor care au concertat aici este impresionantă: Al di Meola, Paco de Lucia, Yungchen Lhamo, Mariza, Misia, Esma Redzepova, Sainkho Namtchylak, Dobet Gnahore, Susana Baca, Idan Raichel, Fanfara Ciocârlia, Grigore Leşe și mulți alții.
La ediția din acest an, prima seară este rezervată pentru Patrice&The Supowers. Patrice Bart‐Williams s‐a născut în Germania, deși rădăcinile lui se trag de pe continentul negru. În memoria bunicului său, care a murit exact în ziua în care el a venit pe lume, Patrice a folosit, la începutul carierei sale, numele de de Baba Tunde (întoarcerea tatălui – în traducere din Yoruba). Influenţate de muzica reggae, funk, soul, rock și folk englezesc, piesele lui se remarcă printr‐o fuziune de stiluri și diversitate primită cu entuziasm de public.
Biletele pentru PLAI se găsesc, la preț redus, în rețeaua Eventim (www.eventim.ro, Librăriile Cărtureşti, Humanitas etc.), până în 14 septembrie, la ora 16. Preţul unui bilet redus pe zi este de 35 lei. La poartă, el va costa 45 de lei. Abonamentul la preţ redus pentru trei zile de festival este de 70 de lei. La poartă, acesta va costa 90 de lei. Informații suplimentare puteți găsi pe www.plai.ro.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

48 de minute ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

5 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

6 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

6 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

7 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

7 ore ago