Cea de a patra ediție a „Nopții Bucătarilor” organizată de Clubul Rotary Cetate Timișoara a adunat în fața blatului de lucru oameni de afaceri din România, Ungaria, Serbia, Italia, Anglia și America. Aceștia s-au întrecut în gătit, iar la final ungurii s-au dovedit a fi cei mai buni.
Bucătarul șef ungur Zoltan Elekes a primit „Eros pista”, adică titulatura de bucătar „Ardei iute”, plus „Polonicul de argint” din partea viceprimaruluI Adrian Orza, câștigătorul ediției de anul trecut.
Omul de afaceri Italian Carlo Marchegiano a primit „Macaroana de aur”, iar conaționalul său Gianluca Testa a fost catalogat drept „Cel mai elegant bucătar”. Concursul a avut loc la City Business Centre III. Gazda evenimentului a fost celebrul master chef Antonio Passarelli.
„Noaptea Bucătarilor este unul dintre cele mai incitante și spectaculoase evenimente culinare care reunește rotarieni pasionați de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, și care, prin talentul, inventivitatea și dăruirea lor în fața cratiței sau a borcanelor cu condimente vin să-și exerseze talentele vocaționale”, a declarat Gabriela Pușcaș, președinte Rotary Cetate, organizatorul evenimentului.
Times Higher Education (THE) a lansat prima ediție a Interdisciplinary Science Ranking (ISR), în colaborare…
Dacă românii se pregătesc de alegerile prezidenţiale şi parlamentare, lumea padelului are un singur gând:…
Consiliul Județean Timiș va investi în reabilitarea a două dintre școlile aflate în administrarea sa,…
Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara - TIMPARK anunță…
Primăria Timișoara, prin Poliția Locală, a confiscat primul camion care debarasa deșeuri ilegal pe un…
Meteorologii au actualizat avertizările şi anunţă că vremea să înrăutăţeşte începând de joi noapte, fiind…