Cea de a patra ediție a „Nopții Bucătarilor” organizată de Clubul Rotary Cetate Timișoara a adunat în fața blatului de lucru oameni de afaceri din România, Ungaria, Serbia, Italia, Anglia și America. Aceștia s-au întrecut în gătit, iar la final ungurii s-au dovedit a fi cei mai buni.
Bucătarul șef ungur Zoltan Elekes a primit „Eros pista”, adică titulatura de bucătar „Ardei iute”, plus „Polonicul de argint” din partea viceprimaruluI Adrian Orza, câștigătorul ediției de anul trecut.
Omul de afaceri Italian Carlo Marchegiano a primit „Macaroana de aur”, iar conaționalul său Gianluca Testa a fost catalogat drept „Cel mai elegant bucătar”. Concursul a avut loc la City Business Centre III. Gazda evenimentului a fost celebrul master chef Antonio Passarelli.
„Noaptea Bucătarilor este unul dintre cele mai incitante și spectaculoase evenimente culinare care reunește rotarieni pasionați de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, și care, prin talentul, inventivitatea și dăruirea lor în fața cratiței sau a borcanelor cu condimente vin să-și exerseze talentele vocaționale”, a declarat Gabriela Pușcaș, președinte Rotary Cetate, organizatorul evenimentului.
Accident mortal, pe „zebră”, vineri dimineaţa în jurul orei 6.30. Un bărbat, în vârstă de…
Partidele politice înscrise în cursa alegerilor locale au ieșit ”la muncă” electorală din primul minut…
Din interiorul PNL a fost răspândită ştirea că decizia este ca şi luată, partidul urmând…
Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 10.05.2024, unde se vor executa reparaţii…
Alianța Dreapta Unită a ales Timișoara pentru a lansa oficial campania electorală pentru alegerile locale…
Cu doar câteva ore înainte de debutul campaniei electorale, Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a…