Cea de a patra ediție a „Nopții Bucătarilor” organizată de Clubul Rotary Cetate Timișoara a adunat în fața blatului de lucru oameni de afaceri din România, Ungaria, Serbia, Italia, Anglia și America. Aceștia s-au întrecut în gătit, iar la final ungurii s-au dovedit a fi cei mai buni.
Bucătarul șef ungur Zoltan Elekes a primit „Eros pista”, adică titulatura de bucătar „Ardei iute”, plus „Polonicul de argint” din partea viceprimaruluI Adrian Orza, câștigătorul ediției de anul trecut.
Omul de afaceri Italian Carlo Marchegiano a primit „Macaroana de aur”, iar conaționalul său Gianluca Testa a fost catalogat drept „Cel mai elegant bucătar”. Concursul a avut loc la City Business Centre III. Gazda evenimentului a fost celebrul master chef Antonio Passarelli.
„Noaptea Bucătarilor este unul dintre cele mai incitante și spectaculoase evenimente culinare care reunește rotarieni pasionați de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, și care, prin talentul, inventivitatea și dăruirea lor în fața cratiței sau a borcanelor cu condimente vin să-și exerseze talentele vocaționale”, a declarat Gabriela Pușcaș, președinte Rotary Cetate, organizatorul evenimentului.
Penultimul joc din 2025 pentru alb-violeți a fost disputat acasă, împotriva echipei CSU Alba Iulia,…
De neînțeles comportarea Dumbrăviței din meciul de la Voluntari, unde a intrat să se apere.…
Universitatea de Vest din Timișoara a reușit atragerea unei noi finanțări nerambursabile dedicate modernizării infrastructurii…
Tradiția va fi respectată și comunitatea italiană din Timișoara va organiza și în acest an…
Zona centrală a orașului Sânnicolau Mare va fi modernizat cu fonduri europene. O piațetă modernă,…
Urmează o dublă alb-violetă pe parchetul sălii “Olimpia”. Ziua de duminică se va transforma într-o…