Categories: SocialUltima ora

Mama perversa era intrebata de sot daca ii plac filmuletele cu fiica ei!

Cazul fetiței de 13 ani din Reșița obligată să întrețină relații sexuale cu mama și tatăl ei vitreg a ajuns în instanță. La primul termen al procesului, cei soți au cerut să fi judecați cu ușile închise. Detalile care apar din dosar sunt șocante, soții Munteanu afirmând că au fost incitați de copila de care și-au bătut joc fără remușcări.

Carmen și Adrian Munteanu au devenit, brusc, sfioși. După ce au făcut mii de poze și zeci de filme cu partidele de amor în care și-au implicat fiica, nu vor ca povestea lor să devină publică. La primul termen al procesului, cei doi au solicitat judecătorului să nu permită accesul publicului. Instanța a acordat un nou termen de judecată, pentru ca Roxana, minora abuzată, să-și poată angaja un avocat.

Declarațiile adunate în dosarul cauzei sunt revoltătoare. Femeia de 40 de ani și bărbatul cu zece ani mai tânăr au recunoscut că fetiţa a participat de mai multe ori la perversiunile din dormitorul lor. Nu li se pare însă că ar fi fost ceva imoral în asta. „Eu practic ceea ce se numește swing, adică raporturi sexuale între cupluri cu schimbarea partenerului. Am ajuns să practic așa ceva doar din cauza minorei care nu ne asculta și astfel ajungeam să mă cert cu soția. Certurile au deteriorat relația mea intimă cu soția și astfel am ajuns să practicăm swing”, a declarat Adrian Munteanu.

Soții Munteanu erau, de altfel, înscriși pe unul dintre portalurile de swingeri din România. Bărbatul mai spune că a fost… obligat de fiica lui vitregă să întrețină relații sexuale cu ea, în caz contrar urmând să fie reclamat pentru viol!

Copila a povestit cum a început totul. „Mama a adus în repetate rânduri acel subiect, promițându-mi acel telefon pe care știa că mi-l doresc foarte mult. Într-un final am acceptat propunerea (…) Atunci mama mea și tatăl meu vitreg au hotărât să mergem toți în garsoniera (…). Acolo mama mea a intrat cu mine în baie, m-a pus să fac un duș după aceea mi-a ras părul pubian cu o lama. Apoi a făcut sex cu tatăl meu vitreg în prezența mea, dorind să îmi arate astfel cum se face sex. După câteva minute, tatăl meu vitreg a întreținut și cu mine un raport sexual, fără să folosească forța. M-a amenințat că dacă află cineva eu voi ajunge la casa de copii și el la pușcărie”, a declarat fata.

Timp de patru luni, fetița a participat la adevărate orgii, la care, pe lângă soții Munteanu, au fost invitate și alte persoane. Anchetatorii au găsit imagini în care apar fie un bărbat, fie alte cupluri care participă la orgiile în care era implicate minora. De altfel, procurorii au inventariat 1.221 de fotografii și 15 filmulețe în care apar cei doi soți Munteanu, fetița de 13 ani, dar și alte persoane.

În octombrie anul trecut, Carmen Munteanu a plecat la muncă în Austria. Adrian Munteanu, a continuat să-și molesteze fiica vitregă, făcând fotografii pe care i le trimitea soției sale. „Aproape săptămânal plecam cu tatăl meu vitreg la garsoniera în care întrețineam raporturi sexuale. În prezența mea, tatăl meu vitreg a descarcăt pozele și filmulețele cu raporturile sexuale avute cu mine și le-a trimis mamei mele în Austria. O întreba dacă îi place ce vede”, a mai mărturisit minora.

Declarațiile martorilor întregesc un tablou revoltător. „După plecarea mamei ei în Austria, Adrian a ținut-o pe Roxana la apartament unde o obliga să întrețină cu el relații sexuale în fiecare noapte și să doarmă cu el în pat”, a povestit unul dintre martori. „Dacă nu i se supunea, Roxana era bătută crunt de tatăl ei vitreg și ținută ore în șir cu mâinile sus, drept pedeapsă”, a completat altul.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

59 de secunde ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago