Categories: Sport

Alo, 112? Interveniti, suntem sechestrati de primarul Dorin Ignuta!

Ciclic, o dată la câţiva ani, asistăm la modul în care unele personaje de un penibil ieşit din comun îşi fac de cap prin fotbalul judeţean. Unii conducători de echipe confundă dreptunghiul verde cu propria moşie şi, dacă ceva nu le convine, cer imediat socoteală.

Aşa s-a întâmplat şi în ultima etapă a campionatului judeţean, duminică, în seria a doua, la jocul dintre Viitorul Pădureni şi Juventus Jebel. După joc, cei trei arbitri şi cei doi observatori delegaţi s-au baricadat în vestiar timp de aproximativ trei ore, deoarece au fost ameninţaţi cu bătaia de un localnic din Pădureni, pe numele său Dorin Ignuţa. Cine este Dorin Ignuţa? Nimeni altul decât primarul localităţii timişene.

Simţindu-se deranjat de felul în care a arbitrat „centralul” Eugen Gheorghioiu pe moşia lăsată cadou cel mai probabil de familia sa, Dorin Ignuţa a fost la un pas să treacă de la violenţele verbale la cele fizice, dacă cei trei arbitri şi observatorii nu se baricadau în vestiar. Edilul revendicator a fost acompaniat de câţiva colegi de partid aflaţi şi ei în campanie electorală alături de „stăpânul” lor.

Conştienţi că gravitatea faptelor ar fi fost mult mai mare dacă ar fi dat buzna în vestiar, Ignuţa şi colegii lui din PDL au preferat să-i aştepte pe oficialii partidei în afara terenului de fotbal, tolăniţi pe un superb automobil nemţesc. Asta după ce, în prealabil, s-au asigurat că aceştia nu au cum să plece spre Timişoara, dezumflând roţile maşinii cu care Eugen Gheorgheoiu şi colegii săi au ajuns la Pădureni. În aceste condiţii, oficialii partidei au apelat 112. Într-un final, după mai bine de două ore de aşteptare, a intervenit un echipaj al Poliţiei, cei cinci oficiali fiind escortaţi în siguranţă până la Timişoara.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago