Categories: Pe surse

Ce legatura are Robu cu fratii Cristescu

Disperați că, oricât și-ar înjura contracandidatul pe motiv de operație pe inimă, nu-i ajută la nimic, candidatul țărănist Adrian Orza și cei din jurul lui au demarat o altă campanie împotriva candidatului liberal Nicolae Robu. (Atâta timp cât mulți PSD-iști cu funcții le spun oamenilor să voteze cu Orza la primărie și lista USL la consiliul local, nu putem vorbi despre candidatul USL Nicolae Robu.)

Astfel, Orza & co au pus la cale o zvonistică, dusă și pe stradă, în piețe sau aiurea, dar și pe Internet, potrivit căreia Robu ar fi captiv al intereselor cunoscuților frați afaceriști Emil și Marius Cristescu.

Pe față, Orza nu poate să facă astfel de afirmații poate și pentru simplul fapt că același FPS țărănist din vremea Guvernării CDR care l-a pus pe el director la Fabrica de Țigarete, pentru singura calitate de membru PNȚCD, a vândut și fraților Cristescu jumătate din fabricile din oraș, la prețul unor chioșcuri de lemn din Piața 700.

Și cum nu iese fum fără foc, o legătură există totuși între candidatul PNL și „frați”, dar nu cum este ea prezentată. Legătura o reprezintă un europarlmentar liberal de prin Severin, pe nume Cristian Bușoi, zis și „Piticul”, care, neavând probabil treabă pe acasă, se bagă în seamă prin Timișoara, participând la tot felul de coterii. Asta, și pentru că nu prea îl mai ia nimeni în seamă la București.

Băiat de casă la frații Cristescu, Bușoi a încercat să-l bage în aceeași oală și pe Robu, dar fără succes. Ce-i drept, pe aceeași relație, când mai vin liberali de la centru, trag la hotelul și restaurantul fraților. Și cam la atât se reduce „marea legătură” între Cristești și Robu. Că primii vor să acrediteze ideea că sunt în spatele liberalului e o altă poveste. Că tot în zona „fraților” își duce veacul când vine prin Timișoara și senatorul PSD Ilie Sârbu nu mai e problema lui Robu. Și nici măcar a liberalilor.

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

9 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

13 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

16 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

16 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

18 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

19 ore ago