Pe surse articole

teatrul german

Marketingul, domeniul în care excelează Teatrul German! Fost director de hotel, propus pentru diplomă de excelență de la PMT

Marketingul, domeniul în care excelează Teatrul German! Fost director de hotel, propus pentru diplomă de excelență de la PMT

Cum e să fii teatru, să ai trei nominalizări și să câștigi două premii la cea mai importantă gală a breslei, dar să propui la o diplomă de excelență o șefă de la marketing? Se întâmplă la Timișoara, iar teatrul este cel german, „scena” unor ciudate întâmplări în ultimul an.

Inaugurarea Pasajului Jiul, amanata ca omagiu de Sfantul Nicolae? / FOTO

Probabil pentru că nu sunt destul de ocupați, angajații Primăriei Timișoara au mult timp de bârfe, schimbat rețete sau altele. C-așa-i la bugetari! Ei bine, printre poveștile care circulă pe la Direcția Edilitară există una foarte interesantă. Nu că am crede-o, dar dacă, tot se vorbește în primărie, să știe toată lumea. Inclusiv primarul.

Cristian Ispravnic DRDP Timisoara

PSD Timis contraataca in problema sefiei DRDP Timisoara

Clasicul derby Poli – UTA nu se dispută doar pe gazon, ci și pe teren administrativ și politic, „terenul” fiind prin ministere, cancelarii, coridoare, unghere sau chiar restaurante. Se știe, PSD Timiș a repurtat săptămâna trecută o mare „victorie” în fața PSD Arad, prin numirea la șefia DRDP Timișoara a unui arădean.

Dorin Candea s-a apucat de unul singur să refaca majoritatea in CJ Timis

Schimbarea intempestivă a lui Radu Șumălan cu deputatul Cornel Sămărtinean în fruntea PMP Timiș a redeschis o mai veche discuție, și anume schimbarea majorității la consiliul județean. Iar dacă majoritatea nu poate fi modificată, măcar să fie înlocuită Roxana Iliescu din funcția de vicepreședinte.

Cand hotul striga hotii sau de ce nu-l asculta pe Popoviciu colegii de partid

A fost un congres național pe care filiala Timiș a PNL își dorește, probabil, să-l uite cât mai curând. Robu & co au ales tabăra Bușoi și au plătit scump prețul acestei opțiuni. Nici măcar pe zona de vest ei n-au reușit să-și impună omul, deși, aparent, au verificat la sânge buletinele de vot ale propriei delegații!

Greu cu harta! De ce si-a suparat Maria Grapini o parte din invitatii sarbi

Europarlamentarul Maria Grapini a organizat, vineri, la Timișoara, o conferință pe teme de turism și transport, la care invitații au venit nu doar din România, ci și din Serbia, Ungaria și Bulgaria, dar și din Germania. O parte din sârbi ar fi plecat însă val-vârtej înainte de începerea evenimentului, după ce au văzut harta tipărită pe mape și afișe.

Ovidiu Tender

Tender povesteste la DNA, un deputat de Timis sughite

Săptămâna trecută, cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender a fost scos din Penitenciarul Arad, unde ispășește 12 ani de pușcărie, și a fost adus la sediul DNA Timișoara. Potrivit media, timp de cinci ore, Tender a dat explicații unor procurori DNA veniți de la București, referitoare la fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, dar și la alte persoane.

Terasa ilegala de la Muzeul Satului, loc ideal al chiolhanurilor PSD-iste

Una din primele ieșiri publice a noului președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, a vizat o terasă de la Muzeul Satului. Potrivit liderului județean, aceasta funcționa ilegal de mai bine de șase ani. Dosarul privind ridicarea ilegală a unui restaurant pe terenul CJ a ajuns la Poliție, iar unele surse afirmă că a luat deja drumul spre DNA.

Nunta in Primaria Timisoara! Sorin Dragoi spune, din nou, adio burlaciei / FOTO

Clopote de nuntă în Primăria Timișoara! Peste doar ceva mai mult de două săptămâni, city-managerul Sorin Drăgoi va renunța, din nou, la statutul de burlac. Conform surselor noastre, el își va oficializa relația cu Alina Calotă, consilier la Direcția de Comunicare a PMT.

Titu Bojin are verde de la Bucuresti pentru un nou mandat la CJ! PSD s-a reorientat

La șase luni de când Liviu Dragnea l-a anunțat că ar fi cazul să lase locul altor candidați mai tineri, Titu Bojin revine pe cai mari. Marian Neacșu, secretarul general al partidului, și vicepreședintele național Mihai Tudose au anunțat, joi, la Timișoara, că Bojin este prima opțiune a PSD la șefia CJ Timiș.

Top