Categories: Economic

Dacia Lodgy a ajuns, in sfarsit, in Romania / FOTO + VIDEO

Cel mai nou model al gamei Dacia vine în România. Lodgy va sosi în toată reţeaua comercială Dacia cu ocazia operaţiunii speciale de lansare care se va desfăşura în perioada 7 – 10 iunie. Toţi cei care vor vizita showroom-urile Dacia vor putea testa calităţile noului model de familie.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy va fi disponibil în România începând de la preţul de 9.500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei niveluri de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate, şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP, respectiv două motoare Diesel de 90 CP şi 110 CP.

„Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preț. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie”, spune Thomas Dubruel, directorul comercial Dacia. Aproape 200 de români au comandat deja mașina, înainte ca aceasta să ajungă efectiv în showroom-uri.

Lodgy este primul membru al unei noi generaţii de vehicule Dacia, care beneficiază de un design interior atrăgător şi prestaţii moderne. Versiunea Laureate dispune de elemente de design din crom la nivelul consolei centrale şi al planşei de bord. O altă noutate este limitatorul de viteză, disponibil opţional pe versiunea Laureate.

Cei care trec pragul showroom-urilor Dacia în intervalul 7 – 10 iunie pot participa la concursul „Găseşte plăcuţa câştigătoare”, în urma căruia pot fi câştigate trei maşini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300.000 de pliante care conţin plăcuţe de înmatriculare, acestea putând fi găsite în presa naţională şi în showroom-urile Dacia. Pentru a câştiga una dintre mașini, participanţii trebuie sa verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul fiecărui showroom. Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.dacia.ro.

Noua Dacia Lodgy a fost testată în condiții extreme de rulaj și climă. Testele de anduranță însumează nu mai puțin de 1,9 milioane de kilometri.

Share
Published by
Silvia Suciu
Tags: lansare

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

6 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

9 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

9 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

10 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

10 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

10 ore ago