Categories: Pe surse

Schimbarea la fata a lui Martin Staia

Şedinţele care au loc zilnic la Primăria Timişoara sunt adevărate mostre de slugărnicie. Aproape că nu e şef din primărie care să nu-i ridice osanale lui Nicolae Robu, chiar dacă până acum nicio lună „aprecierile” erau altele.

Martin Staia, directorul Direcţiei de Patrimoniu, a făcut o demonstraţie uimitoare despre teoria preşului. Pentru cei care nu știu, domnul Staia este unchiul lui Adrian Orza, principalul fost contracandidat al lui Nicolae Robu.

Uns de nepoţelul său în funcţia de director la Patrimoniu, în locul controversatului Nicușor Miuț, Martin Staia este dispus acum să facă orice, numai să-şi păstreze postul. Voci din primărie ne-au confirmat că, într-una din amintitele ședințe, Staia i-a spus lui Nicolae Robu că a avut cea mai bună ofertă electorală pentru timişoreni.

Asta înseamnă că a fost mai bună decât a lui Adrian Orza, nepotul său, pe care l-a sprijinit în campania electorală. Iar dacă l-a susţinut, ar fi trebuit să și creadă, nu-i așa?, în oferta acestuia. Dar, trebuie să acceptăm, omul e schimbător. Totuşi, ca un element în plus, poate ar trebui să vă amintim că pe lista țărănista de la alegeri s-a aflat și experta feng-shui Silvia Staia, fiica directorului Staia…

Mihaela Cruciţa Mârza, şefa Corpului de Control, a dezertat din tabăra lui Gheorghe Ciuhandu în urmă cu mai multă vreme. Considerată femeia fatală din primărie, Mârza îi cântă şi ea în strună lui Robu. La o altă şedinţă, ea i-a spus primarului în funcție că… a vrut să facă un control taman în mijlocul campaniei electorale, pentru a sesiza mai multe nereguli ale activităţii fostului edil-șef!

Nu ştim ce impact a avut vestea asupra lui Robu, dar nu putem să nu ne întrebăm de unde atâta zel pe madam Mârza. Poate că, până la urmă, Cruciţa Mârza va scoate de la naftalină rezultatele unor controale efectuate cu mai mult timp în urmă. Nu se ştie niciodată.

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar…

2 ore ago

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

19 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

23 de ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

23 de ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

23 de ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

23 de ore ago