Categories: Social

Prins cu sacii de cannabis în portbagaj

Razie cu surprize în Timiș. Polițiștii au oprit pentru control, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai multe mașini. Doi dintre șoferi fumaseră „iarbă”. Unul dintre avea în portbagaj și un stoc consistent de cannabis.

În mașina oprită pentru un control de rutină se aflau șoferul și încă doi pasageri. Polițiștii au găsit, în portbagaj, trei saci cu cannabis. Şoferul maşinii, în vârstă de 23 de ani, şi ceilalți doi tineri au declarat că au găsit sacii într-o parcare, de unde i-au luat pentru consum propriu. Ei au recunoscut, totodată, că au fumat o ţigară confecţionată din substanţa provenită din saci.

Oamenii legii l-au testat pe şofer, rezultatul fiind pozitiv la THC (cannabis). În cauză a fost întocmit dosar penal, cazul fiind preluat de poliţiştii Serviciului Antidrog Timişoara.

În timpul aceleiași razii, agenţii au oprit pentru control un alt şofer, în vârstă de 22 de ani, stabilind că și acesta conducea sub influenţa substanţelor stupefiante, rezultatul testării fiind pozitiv la consumul de cannabis. Şi el s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa drogurilor şi pentru că în interiorul maşinii au fost găsite mucuri de ţigară de cannabis. Mai mult, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate i-au întocmit conducătorului auto dosar penal şi pentru deţinere în vederea consumului de droguri de risc.

Oamenii legii au întocmit în total trei dosare penale şoferilor care aveau o alcoolemie peste limita legală şi două dosare pentru deţinere în vederea consumului de substanţe stupefiante şi pentru conducere sub efectul acestor substanţe. Totodată, au fost sancţionate contravenţional 82 de persoane, din care 43 pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Şase conducători auto au rămas fără permise de conducere, iar în două situaţii poliţiştii au reținut certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

14 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

15 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

16 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

18 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

23 de ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

23 de ore ago