Categories: Invatamant

BizCamp, tabara in care se invata primii pasi spre succes

A mai trecut un an. Unul școlar, firește, și iată-ne an în faţa unuia nou, plin cu de toate: prieteni, cursuri, nopţi nedormite, sesiune, poate job-uri. Un an care te aduce mai aproape de finalul studiilor și de momentul în care va trebui să te descurci pe cont propriu. Dacă nu știi exact ce ai să faci, BizCamp este răspunsul.

De peste patru ani, Inspire Business reuşeşte să aducă în cadrul aceluiaşi eveniment cei mai importanţi angajatori ai momentului. Află care sunt ultimele tendinţe și ce vor angajatorii de la tine. Stai de vorbă cu companiile şi ai toate şansele să-ţi începi sau, de ce nu, să-ți redesenezi cariera.

BizCamp depăşeşte graniţele târgurilor de joburi, pentru că reuneşte într-un singur loc oamenii care au reuşit în domenii diferite, toţi dispuşi să împărtăşească propria experienţă şi lecţiile învăţate. „Ai garantat un bilet spre viitor. Şi chiar dacă nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranţă vei trece de check-in. Vei putea începe să-ţi clădeşti propria carieră, profesională sau personală”, spun organizatorii.

Ediția a opta a BizCamp se desfășoară la Timișoara pe data de 17 noiembrie. Ar fi păcat să ratezi o astfel de șansă, aşa că intră aici și înscrie-te.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

30 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

30 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

43 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

52 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago