Categories: Poli TimisoaraSport

Anonim acum cateva luni, golgheterul Boldea a fost revelatia lui Poli in tur

În urmă cu câteva luni, era un anonim care s-a remarcat doar în ligile inferioare. A avut nevoie doar de trei luni pentru a demonstra că Timişoara a descoperit un fotbalist pur sânge. Cristi Boldea, căci despre el este vorba, este golgheterul lui Poli Timişoara cu 7 reuşite în 12 jocuri.

Jucătorul lui Poli întăreşte o vorbă care spune că niciodată nu e prea târziu. Descoperit de Poli când deja a împlinit 26 de ani, evoluţia lui Boldea îii face să regrete pe oficialii timişoreni că nu au fost mai atenţi la el în urmă cu câţiva ani, când evolua îm Liga III, pentru Viitorul Sânandrei, de unde a plecat la ACS Recaş, echipă cu care a promovat în eşalonul secund.

Cristi Boldea a fost pariul lui Cosmin Petruescu, antrenorul care a promovat ACS Recaş în Liga II, în prezent „secund” la noua construcţie fotbalistică ce poartă numele Poli. Păstrat în vara acestui an în lotul lui Poli, Boldea a devenit după doar câteva jocuri vedeta echipei, atacantul reuşind să înscrie primul gol stagional pentru formaţia de pe „Dan Păltinişanu” în jocul cu UTA Arad, chiar în prima etapă a sezonului. Dacă acum trei luni valoarea pe piaţa fotbalistică a lui Boldea nu însemna nimic, după prestaţiile excelente din tur cota lui este estimată, pe site-ul de specialitate www.transfermarkt.de, la 200.000 de euro. Dacă evoluţiile sale vor fi în aceiaşi notă, este posibil ca valoarea jucătorului care va împlini miercuri 27 de ani să ajungă la aproximativ 500.000 de euro, o sumă mare pentru un jucător din Liga II. Cel mai bine cotat jucător din lotul lui Poli, la ora aceasta, este Cristi Poparadu, a cărui valoare este estimată la 450.000 de euro.  

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de…

12 minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 26 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 26.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

60 de minute ago

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi…

11 ore ago

Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara

Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și…

12 ore ago

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se…

14 ore ago

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A -…

15 ore ago