Categories: Alegeri

Cornel Petroman, cel mai tare agent electoral al lui Petru Andea

Inspectorul şcolar general Cornel Petroman continuă o ciudată campanie de politică în şcoli. Ultimul episod s-a petrecut, miercuri, la Jimbolia. Liberalul Petroman, numit în funcție cu doi ani înainte de pensionare, a făcut campanie pentru candidaţii USL: Petru Andea şi Matei Suciu. A avut, probabil, și girul șefilor săi, invitatul de onoare fiind secretarul de stat Stelian Fedorca.

La Casa de Cultură din Jimbolia au fost convocaţi, miercuri, toţi directorii şi profesorii unităţilor de învăţământ din zonă, pentru o întâlnire electorală. Oaspeţi au fost secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar Stelian Fedorca, inspectorul şcolar general Cornel Petroman şi candidaţii USL Petru Andea (Colegiul VIII Deputaţi) şi Matei Suciu (Colegiul III Senat).

„Este regretabil că instituţiile statului sunt folosite în campania electorală. S-a ajuns prea departe cu politizarea şcolilor. Probabil vom face şi o sesizare la BEJ. Îl întreb pe domnul Fedorca cine i-a plătit transportul de la Bucureşti până la întâlnirea electorală de la Jimbolia? Le cer organelor abilitate să verifice legalitatea deplasării de la Bucureşti la Jimbolia a domnului secretar de stat. Este regretabil că a fost întrerupt procesul de învăţământ în toate unităţile şcolare din zonă”, spune Marin Popescu, fostul inspector şcolar general, actual candidat ARD pe Colegiul VIII Deputaţi.

În 19 noiembrie, o întâlnire pe acelaşi format a avut loc în Timişoara. Atunci au fost convocaţi toţi directorii de la grădinţie, şcoli şi licee din oraş. La întâlnirea electorală au fost prezenţi primarul Timişoarei, preşedintele CJT şi toţi candidaţii USL din Timişoara. La pachet a venit atunci şi fostul lider utecist Petru Andea. La sfârşitul lui octombrie, Petroman l-a plimbat pe Andea și prin şcolile din zona Jimboliei. Mai exact, în unităţile şcolare din Biled, Bulgăruş şi Lenauheim. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Share
Published by
editor

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

4 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

4 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

9 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

10 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

11 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

12 ore ago