Arhiva pentru eticheta: scoli

Triaj după vacanță în școli și grădinițe din Timiș: preșcolar cu gripă și peste două sute de elevi cu viroză

Triaj după vacanță în școli și grădinițe din Timiș: preșcolar cu gripă și peste două sute de elevi cu viroză

La triajul de după vacanță în rândul copiilor care merg la școlile și grădinițele din judeţul Timiș a fost depistat un preșcolar cu gripă, care era deja acasă, sub tratament. De asemenea, peste 200 de copii au diverse infecţii respiratorii.

Containere-săli de clasă la încă o școală din Timișoara. Sunt primite donație

Anul școlar începe, luni, cu reparații făcute de Primăria Timișoara la 10 unități de învățământ. În plus, o parte din elevii de la Moisil „mic” vor învăța în containerele care au fost donate de Continental Automotive, dar nu e gata încă platforma pe care vor fi puse.

referendum

Moda școlilor cu ștaif ține copiii la ore după-amiază. Robu: Nu vom avea niciodată soluții

La Timișoara se vor face în continuare ore după-amiază. Prea mulți părinți caută să-și dea copiii la școlile cu renume și nimeni nu poate asigura spații suplimentare. La Generală 30 vor fi săli de clasă în containere, dar soluția nu este potrivită peste tot.

Nouă grădinițe și școli fără autorizație de funcționare în Timiș

Chiar și în anul 2018, în județul Timiș mai există grădinițe și școli fără autorizație sanitară de funcționare. Mai exact sunt nouă grădinițe și școli fără autorizație sanitară de funcționare. Și totuși, unitățile de învățământ pot funcționa și fără autorizație, pe răspunderea directorului, iar dacă își remediază deficiențele și se autorizează, atunci ies de pe această listă. Avem lista oficială de la Inspectoratul Școlar Județean.

Ce mâncăm și de ce trebuie să ne spălăm pe mâini. Specialiștii de la Regina Maria învață copiii din Timiș să trăiască sănătos / FOTO

Elevii din clasele I-IV află mai multe despre alimentația sănătoasă și cum trebuie să se să spele corect pe mâini. Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria, a demarat un program educațional adresat elevilor din ciclul primar din școlile din județ.

timișoara

Robu, despre autorizația ISU: Dacă s-ar aplica normele din România, cred că Parisul ar rămâne fără școli, Viena cam la fel

Mai puțin de un sfert din școlile din Timiș aveau autorizație de securitate la incendiu la începutul anului școlar 2017/2018. În Timișoara, lucrurile nu stau mai bine, iar primarul Nicolae Robu admite că e o problemă, dar spune că avem reguli prea stricte. Ele trebuie însă respectate.

timișoara

Burse de 1,6 milioane de euro pentru elevi, de la Primaria Timisoara

Aproape 11.000 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Fiecare elev pentru care școlile a solicitat bursă va primi, în fiecare lună, o sumă lunară cuprinsă între 70 și 100 de lei, în funcție de categorie. Sunt cu aproape 2.000 de tineri mai mulți față de anul precedent, iar proiectul va fi supus la vot în viitorul plen.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com