Categories: Social

Jandarm din Timisoara, cercetat pentru talharie

Un jandarm din Timişoara este cercetat pentru tâlhărie, după ce a jefuit doi pakistanezi monitorizaţi de poliţiştii de frontieră. Jandarmul a intrat peste transfugi în cameră, împreună cu un prieten.

Totul s-a întâmplat, vineri seară, la o pensiune din Timișoara, unde erau cazaţi transfugii. Cei doi erau doar de câteva zile în oraș şi aşteptau o calăuză care să-i ajute să treacă ilegal graniţa cu Ungaria. S-au trezit însă cu alte două persoane în cameră, jandarmul şi un prieten de-al lui, care i-au ameninţat cu un pistol de airsoft, cerându-le bani.

Cum pakistanezii nu aveau bani, jandarmul le-a luat telefoanele mobile. Între timp, poliţiştii de frontieră au chemat mascaţii, iar atunci când cei doi tâlhari au ieşit din pensiune s-au trezit înconjuraţi. Aceştia, dar şi pakistanezii au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

UPDATE: Jandarmul va fi prezentat sâmbătă după-amiază Parchetului, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Pakistanezii au fost audiați și, ulterior, eliberați. Ei le-au declarat polițiștilor că au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. Jandarmul și-a dat demisia sâmbătă dimineață.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

36 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

36 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

48 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

57 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago