Categories: Pe surse

Nicio luna fara un nou angajat in echipa administrativa de la Poli

Nu trece lună în care organigrama lui Poli să nu suporte modificări. Stufoasă de la bun început, aceasta este completată mereu cu noi angajaţi. Și nu dintre cei de care este neapărată nevoie. Centrul de juniori n-are, de jumătate de an, preparator fizic sau antrenor cu portarii, dar clubul va avea încă doi oameni pe statul de plată.

Ion V. Ionescu spunea, acum câteva luni, că la centrul de copii şi juniori nu e nevoie de un antrenor care să se ocupe de portari şi nici de un preparator fizic. Este impetuoasă nevoie, însă, conform politicii clubului, de angajaţi în echipa administrativă, cea mai numeroasă pe care o are vreo echipă din România. Poate şi din Europa.

În echipa administrativă a clubului se regăsesc nu mai puţin de 15 angajaţi, de la inspector de resurse umane la consultant IT, de la manager TMS până la consultant juridic, de la economist la secretară. Şi, n-o să vină să credeţi, echipa are nevoie de noi cadre, pentru a funcţiona la parametrii doriţi! Ultimul membru al echipei va fi, în doar câteva zile, Dorin Micşa. Acesta nu e la prima experiență cu Poli, echipă la care „prestează” de vreo 15 ani, fiind, la un moment dat, chiar vicepreședinte.

La Poli este nevoie și de un ochi avizat, care să descopere fotbalişti talentaţi. Mircea Şchiopu, fostul mijlocaş de la ACS Recaş, va fi noul „scouter” al clubului timişorean şi, cel mai probabil, va face parte din staff-ul tehnic al echipei. Evident, Poli Timişoara funcţionează în continuare, de mai bine de jumătate de an, fără antrenor cu portarii sau preparator fizic la a centrul de copii şi juniori.

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

2 ore ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

2 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

3 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

15 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

18 ore ago