Suporterii lui Poli, embargo la informatii despre cantonamentul din Turcia

Poli Timişoara a plecat în cantonamentul din Antalya (Turcia) în urmă cu mai bine de o săptămână. De atunci, informaţiile despre fotbaliştii din lotul pregătit de Valentin Velcea, Cosmin Petruescu şi Adrian Stoicov răzbat foarte greu către suporterii echipei.

Comunicarea cu suporterii este, de mai bine de o săptămână, inexistentă. În afară de două informări seci postate pe site-ul oficial al clubului despre primele două jocuri amicale ale trupei bănăţene (1-0 cu Eyuspor şi 2-0 cu Khazar Lenkoran), fanii nu au mai primit nicio informaţie.

Lipsa de interes faţă de suporteri şi interdicţia totală faţă de ce se întâmplă în cantonamentul din Turcia nu fac decât să lărgească prăpastia creată deja de conducerea clubului dintre echipa de pe locul 2 din Liga II şi suporteri, care şi aşa sunt mai puţini ca niciodată.

Nimeni din cadrul clubului nu a făcut o informare pertinentă despre cazul portarului Gherasim, care beneficiază de o vacanţă în Turcia, nu de un cantonament. Portarul de 20 de ani s-a accidentat înainte de plecarea în cantonament, dar faptul că nu se poate antrena timp de câteva săptămâni nu a fost un impediment pentru staff-ul tehnic, care l-a inclus în lotul lărgit, în detrimentul altor portari de perspectivă de la grupele de juniori.

Timp de mai bine de o săptămână, pe site-ul oficial al clubului nu a apărut nicio informare legată de noutăţile sau starea de spirit a fotbaliştilor din lotul lui Poli, aşa cum se întâmpla până acum un an, când din cantonamente erau promovate interviuri şi ştiri despre staff-ul tehnic şi fotbalişti.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

7 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

7 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

14 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

14 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

14 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

16 ore ago