Categories: Social

Lectii pentru parinti: ingrijirea nou-nascutului

O asociație din Timișoara organizează lecții pentru cei mai tineri părinți. Ideea e simplă: când li se naște copilul, de cele mai multe ori, mama și tatăl nu știu ce să facă și poate că nu au nici pe cine să întrebe. Plus că în abordarea nou-născutului s-au schimbat multe, de pe vremea bunicii.

O naștere nu înseamnă doar venirea pe lume a unei noi ființe. Ea este de asemenea momentul în care un bărbat și o femeie devin părinți. Întâlnirea cu copilul nu corespunde niciodată în totalitate cu ceea ce ne închipuim și nici faptul de a te regăsi brusc în pielea unui tată sau a unei mame nu e așa de ușor cum credeam”, spun cei de la Profilaxis.

Joi, 28 februarie, de la ora 17,30, în sala de conferințe de la Hotel Angellis, orice tânăr părinte poate afla cum să își asume cât mai corect și bine noul rol. Lecțiile sunt gratuite. Cei care vor participa vor învăța de la cum să își țină corect în brațe bebelușul, până la cum să îi schimbe scutecul, cum să îi facă băiță sau cum să reacționeze în caz de colici, febră sau plâns nejustificat.

Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, alături de partenerii săi privati- Stem Cells Bank și Polilcinica Profilaxis, oferă viitorilor părinți șansa de a afla răspunsul la câteva din cele mai frecvente temeri și întrebări gratuit.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Centura de ocolire a Timișoarei are acum parcări, dotate ca în vest

Ultimul punct din proiectul Centurii Sud, cele două spații de servicii, au fost deschise pentru…

8 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Absolvenții de facultate sunt așteptați la o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă dedicată…

12 ore ago

A fost emis avizul de oportunitate pentru un nou corp de clădire la Spitalul Județean. Va găzdui un nou centru neurovascular și 284 de paturi

Dezvoltarea Spitalului Județean Timișoara va continua, iar cel mai noi proiect de extindere va presupune…

12 ore ago

A fost desemnat executantul reabilitării Școlii Generale 1, din Cartierul Fabric

Una dintre cele mai active firme locale în relația cu Primăria Timișoara a obținut, în…

13 ore ago

Eveniment internațional cu ocazia unui centenar remarcabil! Gala aniversară ELITh, la 100 de ani de la prima generație de absolvenți ai UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, unul dintre cele mai importante și iubite branduri ale Timișoarei și ale…

13 ore ago