Categories: Poli Timisoara

Veteranul Balace si mezinul Todorov, la raport in videoconferinta

Poli a intrat în ultimele zile de cantonament. Săptămâna aceasta, echipa antrenată de Valentin Velcea mai susține două jocuri de verificare în Antalya. Marţi va întâlni Viitorul Constanța, pentru ca joi, 7 februarie, ACS Poli să dea piept cu gruparea muntenegreană Buducnost Podgorica. Vineri, delegația polistă se va întoarce în țară.

Veteranul Silviu Bălace (35 de ani) şi mezinul Miodrag Todorov (18 ani) au susținut o videoconferință de presă, a doua de când echipa se află în Turcia. „Dorim să aplicăm metodele ce le antrenăm și, în mare parte ne-au ieșit până acum, s-a văzut din rezultatele înregistrate. S-a văzut în ultimul meci, în care am evoluat bine, dar am primit gol pe final. Cred că a fost un cantonament reușit. E important să îmbunătățim calitatea jocului, să dăm dovada maturității și experienței fotbaliștilor ce-i avem în componență. Sperăm să terminăm cantonamentul cu toți jucătorii valizi”, a spus Bălace, care a marcat de două ori în cele patru meciuri de până acum.

Conform www.acspoli.ro, Bălace a comentat și importanța jocurilor de verificare din această perioadă, precum și prestațiile sale. „Important e să ne motivăm 100% la fiecare meci, indiferent dacă echipa este cunoscută sau nu. Am spus mereu că postul de mijlocaș stânga îmi convine cel mai mult. Evoluând în linia mediană, ajungi mai mult în fața porții. Ai mai multe ocazii de a marca, ești mai activ, Așa am reușit să marchez, iar bucuria de a înscrie este la fel, chiar dacă e meci amical sau oficial, este bucuria că ți-ai ajutat echipa”, a mai spus Bălace pe acelaşi site.

Juniorul Miodrag Todorov este în cantonament cu echipa de seniori,. „Avem terenuri de calitate, clima este excelentă, toate condițiile de pregătire sunt bune. Toată lumea știe că este cea mai grea perioadă, dar fără cantonamente nu poți să ai un sezon plin de reușite. E o perioadă grea, însă benefică. Mă înțeleg foarte bine cu toți și fiecare îmi dă câte un sfat într-o anumită situație. Am avut oponenți buni în acest turneu, consider că indiferent de adversar și de nume, am întâlnit echipe bine puse la punct. Nu a fost o mare diferență între ele”, a spus jucătorul. (sursa foto: liga2.prosport.ro)

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago