Spitalul Militar a devenit inamicul public al primarului Robu

Primarul Nicolae Robu s-a supărat rău de tot pe conducerea Spitalului Militar. După ce a descoperit nişte documente care nu le-a prezentat niciodată, conform cărora clădirea Spitalului Militar ar aparţine PMT, Robu a spus că nu le va cere chirie pe spaţiu celor de aici. Acum pare să se fi răzgândit și vrea chiar să-i dea în judecată.

Directorul Octavian Mazilu trebuia să se întâlnească cu cei de la Spitalul Militar pentru a stabili detaliile mutării Clinicii de Dermatologie în acest spaţiu. Nu a fost posibil. Robu îi ameninţă acum pe cei care i-au încurcat planurile.

„Sunt profund decepționat de conducerea Spitalului Militar, care cred că nu a ajuns să înțeleagă că trăiește într-o societate capitalistă, în care există proprietari și locatari și în care proprietatea este garantată prin Constituție. Când am descoperit că Primăria Timişoara este proprietar al terenului și clădirii Spitalului Militar am fost de maximă bunăvoință și am afirmat că primăria, cu mine ca primar, nu va percepe chirie spitalului.

În loc să aprecieze asta și să fie cooperanți pentru comasarea cât mai grabnică a actualului Spital Militar, a Clinicii de Dermatologie, a grupului de saloane dedicat celor ce fac radioterapie și a Policlinicii 3, conducătorii Spitalului Militar au refuzat să stea de vorbă cu directorul Spitalului Municipal, Octavian Mazilu”, spune Robu.

PMT ar putea acţiona în instanţă Spitalul Militar. „Luăm în analiză solicitarea plății retroactive a utilizării unui bun care nu le aparține. Clinica de Dermatologie o vom muta pentru că avem tot dreptul să intrăm pe propria noastră proprietate. Dacă nu putem să rezolvăm amiabil problema, vom ajunge și la o situație conflictuală”, a mai spus Robu.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

9 ore ago