Categories: Poli Timisoara

Poli vrea cinci fotbalisti de la Dinamo Bucuresti!

Călin Rosenblum ar putea să-şi mai spele din păcatele făcute în ultima vreme, care au culminat cu două scandaluri legate de alimentaţia juniorilor de la Poli Timişoara şi ameninţările cu exmatricularea de la LPS Banatul la adresa juniorului Silviu Balaur. Este vorba despre îndreptarea unei greşeli comisă împreună cu Marius Cociu, şeful său de la LPS Banatul şi directorul acestei instituţii de învăţământ.

Cei mai talentaţi fotbalişti formaţi la Timişoara în ultimii ani nu se regăsesc în lotul lui Poli Timişoara, ci în curtea celei mai înjurate echipe din Banat. Aţi ghicit, este vorba de Dinamo Bucureşti, echipă la care LPS Banatul, pe o mână cu Dan Pitpaiac, patronul de la Avicola Buziaş, a cedat patru fotbalişti extrem de talentaţi, crescuţi la grupa lui Cristi Petcu.

Steliano Filip (foto), Alin Roman, Alin Dobrosavlevici şi Darius Buia au fost cedaţi la Dinamo Bucureşti anul trecut. Cu toţii sunt internaţionali Under 20 şi sunt percepuţi ca fiind printre cei mai talentaţi juniori ai generaţiei lor. Se pare că în afară de Steliano Filip, care a debutat la Dinamo în prima ligă sau în jocurile din cupele europene, ceilalţi trei nu mai intră în vederile lui Dinamo Bucureşti, care trece printr-o reorganizare după schimbarea patronatului.

Călin Rosenblum, în dubla sa calitate de manager sportiv la Poli şi director sportiv la LPS Banatul, şi Marius Cociu, directorul LPS Banatul, vor trebui să ajungă la un consens cu Dan Pitpaiac, cel care este proprietarul de drept al jucătorilor Alin Roman şi Alin Dobrosavlevic. În privinţa lui Darius Buia, şefii de la Poli trebuie să primească acceptul fratilor Becali, Giovani şi Victor, care l-au cumpărat pe fostul junior LPS Banatul de la Dan Pitpaiac.

Tot de la Dinamo, Poli îi mai vrea şi pe fundaşul Cristi Scutaru şi atacantul Mircea Axente, care ar reveni astfel la Timişoara, iar prin transferul lor bănăţenii pregătiţi de Valentin Velcea vor câştiga la capitolul experienţă după ce vor promova.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

25 de minute ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

45 de minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

3 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago