Revoltă în Partidul România Mare. 27 de preşedinţi ai organizaţiilor judeţene PRM cer demisia lui Corneliu Vadim Tudor. „Tribunului” i se reproşează că în 2010 a fraudat alegerile din partid, că avut rezultate dezastruoase la alegerile din 2012 şi a dus partidul la izolare şi compromitere. PRM Timiș nu marșează însă la această mișcare.
“Curajoşii” naţionalişti vor ca, până pe 20 aprilie, să fie convocat Consiliul Naţional de Conducere care să stabilească rapid data congresului. Răzvrătiţii cer ca din noile organe de conducere să nu mai facă parte Vadim. „În realitate, e vorba despre un singur individ bolnav psihic, Georgică Brînzilă, care periodic cere capul meu. Ţin singur steagul sus în parlamentul european. Ungurii s-au obrăznicit, ce să facă un singur om? Cui nu-i convine să piară. Eu mi-am vândut crucea de aur de la gât, ca să țin partidul”, a replicat Vadim.
PRM Timiş este prima filială din ţară care îşi spune oficial poziţia în cazul scandalului din interiorul partidului. „Constat cu amărăciune că în sfânta zi de duminică, în Postul Paştelui, în loc să meargă la Sfânta Liturghie, 27 de pigmei, aşa-zişi preşedinţi de filiale judeţene PRM, care toţi la un loc nu-i ajung preşedintelui nici măcar la degetul mic, au sărit la gâtul celui care este liderul de necontestat al Naţionalismului Luminat Românesc”, spune Livius Ţîrnea, președintele PRM Timiș.
„Să fie foarte clar: Vadim Tudor este un politician de talia marilor personalităţi din perioada interbelică: Nicolae Iorga, Iuliu Maniu, Brătienii sau Nicolae Titulescu. Chiar dacă printr-o fraudă inimaginabilă în 2000, nu a ajuns preşedintele României, va rămâne în istorie ca un lider de necontestat al tuturor românilor cinstiţi şi patrioţi”, mai spune Ţîrnea. Rezultatul de sub 2% înregistrat de PRM la alegerile parlamentare din 2012 s-a datorat şi faptului că partidul a depus liste de candidaţi pe doar 59% dintre colegiile parlamentare.
În contextul crizei politice actuale, Academia de Advocacy face un apel ferm către partidele politice…
Pe lângă Portalul Libertății, la 19 școli din oraș Primăria Timișoara a montat instalații luminoase…
O discuție mai veche legată de spațiile educaționale din Timișoara și-a găsit rezolvare. În ședința…
Expoziția „Luminile lui Caravaggio. Începutul modernității în pictura europeană, capodopere din colecția Roberto Longhi” se…
Încă un pas înainte pe calea modernizării şi a inovaţiei. Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) marchează…
Astăzi, în plenul Consiliului Local va intra din nou în dezbatere proiectul privind stabilirea impozitelor…