Arhiva pentru eticheta: corneliu vadim tudor

Despre (unii) morti, numai cu scarba!

Despre (unii) morti, numai cu scarba!

M-am abținut câteva zile să abordez acest subiect, probabil din cauza unei vechi și puțin ipocrite zicale românești, „despre morți, numai de bine”. Dar când vezi, de trei zile încoace, oră de oră, pe mai toate posturile TV, un spectacol absolut grotesc de reevaluare a ticăloșiei, chiar nu poți să te mai abții.

Media romaneasca, mai respirabila: se inchide „Romania Mare”

Probabil cea mai imundă publicație a ultimul sfert de veac, „România Mare”, își dă obștescul sfârșit. Anunțul a fost făcut chiar de patronul și fondatorul acesteia, Corneliu Vadim Tudor, președintele Partidului România Mare. De altfel, chiar partidul condus de Vadim își are sorgintea în această publicație.

Vadim, contestat in propriul partid de „27 de pigmei”

Revoltă în Partidul România Mare. 27 de preşedinţi ai organizaţiilor judeţene PRM cer demisia lui Corneliu Vadim Tudor. „Tribunului” i se reproşează că în 2010 a fraudat alegerile din partid, că avut rezultate dezastruoase la alegerile din 2012 şi a dus partidul la izolare şi compromitere. PRM Timiș nu marșează însă la această mișcare.

„Tutu Complex”, ultimul romantic in jungla politica din Romania

A intrat în politică ca un om de dreapta, dar a ajuns preşedintele unui partid de centru-stânga. A avut încredere în Vosganian şi în fostul UFD, acum merge pe mâna lui Vadim Tudor. Grigore Trif, preşedintele PRM Timiş, este probabil ultimul om care crede că, fără bani, se mai poate face politică de calitate.

Top