Un an de la alegeri: Robu se lauda cu realizarile, timisorenii sarbatoresc sub palmieri

Înainte de a urca în avionul care îl va duce în Coreea de Sud, primarul Nicolae Robu a mai postat un nou text pe Facebook, cel mai bun agent de promovare al edilului. De această dată, el a atacat „evenimentul” de luni, 10 iunie, când se împlinește exact un an de la alegerile locale. Cum aniversarea îl prinde în extremitatea continentului asiatic, Robu s-a grăbit să se bucure anticipat. Evident, împreună cu yes-manii și “like”-iștii săi de serviciu.

Aflăm astfel din textul postat că în primul an de mandat a depășit cu mult promisiunile electorale. Ce mai, și Ceaușescu ar fi fost invidios pe noile recorduri de realizări la hectar și depășirea planurilor anuale ale primarului!  „După cum știți, mâine, 10.06.2013, se împlinește un an de când, cu votul a peste 55 de mii de timișoreni (cu 1.500 în plus față de voturile USL), am fost ales Primar al Timișoarei. Mulțumesc, și cu această ocazie, tuturor celor care, pnl-iști, psd-iști, pc-iști, cu alte opțiuni sau fără preferințe politice au avut încredere în mine și îi asigur că nu-i voi dezamăgi, așa cum nu am dezamăgit, niciodată, pe nimeni. Mulțumesc, de asemenea, celor care nu m-au votat în urmă cu un an, dar își arată acum încrederea în mine și mă susțin (după toate sondajele, peste 80% din timișoreni).

Și îi asigur pe cei ce-mi sunt potrivnici, văzând lucrurile, cu bună credință, altfel decât mine, de totalul meu respect. Mandatul meu a început în 25.06.2012. La împlinirea unui an de mandat, voi prezenta public, inclusiv pe FB, firește, un raport cu împlinirile (multe, majoritatea angajate electoral, dar și o mulțime neaganjate) și neîmplinirile (foarte puține) de etapă. Deci, pe curând!”, a postat Robu.

Printre yes-manii care i-au comentat pozitiv postarea sau i-au dat „like”, s-a strecurat însă la comentarii și o anume „Mișcarea Anarho-Burgheză”. Care a propus „să sărbătorim acest prim an în cel mai progresist, nou și nemaivăzut mod cu putință. Și pentru că tot ați strâns 218 like-uri la postarea cu palmieri, vă amintim că mai aveți de contabilizat încă 1.030 de prieteni care azi vor face plajă pe bulevard. Vă așteptăm printre noi să sărbătorim un an de mandat!”. Timp de două ore, comentariul a scăpat neșters. Sau poate primarul era deja in avion.

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

7 minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago