Categories: Poli Timisoara

Poli negociaza cu fotbalisti din Italia, Olanda, Belgia, Finlanda si Albania!

Poli poate deveni din nou multinaţională, cu jucători din România, Olanda, Serbia, Belgia, Italia Albania, Nigeria, Senegal, Portugalia sau Finlanda. Oficialii lui Poli sunt în tratative cu mai mulţi jucători români şi străini, pentru întărirea lotului. Săptămâna viitoare vor mai apărea câteva nume noi în lotul lui Poli.

Se ştie că unul dintre fotbaliştii preferaţi de Valentin Velcea a fost mereu Nikolas Gorobsov (foto), fotbalist ce aparţine de AC Torino, ultima dată evoluând în Serie B. Cu mijlocaşul central de 24 de ani s-au purtat discuţii şi este posibil ca acesta să revină la Timişoara. Henri Aalto este un internaţional finlandez care evoluează pe partea dreaptă a defensivei sau în centrul apărării. Ultima dată a îmbrăcat tricoul lui FC Honka. Pentru staff-ul tehnic al echipei timişorene fotbalistul de 24 de ani poate fi o soluţie şi este foarte posibil să se ajungă la un acord cu el la începutul săptămânii viitoare.

Pentru întărirea atacului se negociază cu Dorin Goga, Mircea Axente şi cu olandezul Donny de Groot. Ultimul dintre aceştia are 34 de ani şi este un jucător crescut la FC Utrecht. „Din punctul meu de vedere ne mai trebuie pentru a arăta că suntem o echipă. Port discuţii cu Axente, la fel şi cu Goga, în sensul că i-am întrebat dacă vor să vină la Timişoara. Vă mai pot spune de De Groot, fost component al naţionalei Olandei, Van der Brugh, component al naţionalei Belgiei, un atacant din Italia serie B, de la Temana, un fundaş finlandez”, a declarat Velcea.

De asemenea, oficialii lui Poli susțin că mai negociază cu doi fotbalişti care provin din Belgia şi Albania. Managerul Călin Rosenblum spune că un nou jucător va veni chiar duminică la antrenamentul echipei, dar a refuzat să dea nume. „Vom avea un jucător nou. Sperăm ca săptămâna viitoare să ajungă. Nu cred că va fi în lot la primul meci, dar sperăm ca în etapa a doua să fie pe teren. Este un mijlocaş central care vine din Italia. Va mai veni un jucător străin. Este un fotbalist care joacă şi în naţionala Albaniei şi săptămâna viitoare mai aşteptăm doi jucători”, spune Călin Rosenblum.În ceea ce-l priveşte pe atacantul nigerian Tony, ultima dată la Universitatea Cluj, acesta este aşteptat de Valentin Velcea zilele acestea, pentru a stabili ultimele detalii în privinţa unui eventual transfer.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

5 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

5 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

12 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

15 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

15 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

18 ore ago