De Sf. Maria, Robu a vizitat santierele unde muncitorii lucreaza in zilele libere / FOTO

Și-a întrerupt pentru o zi concediul și a făcut turul celor 17 şantiere deschise în Timişoara. Previzibil, primarul Nicolae Robu e mulțumit de felul în care se desfășoară lucrările și susține nu le-a cerut muncitorilor să lucreze într-o zi liberă. A fost opțiunea acestora să nu profite de minivacanța de patru zile de Sfânta Maria!

Primarul Nicolae Robu a părăsit „superba plajă a superbei stațiuni Mamaia” și, deși e în concediu, a venit la muncă pentru o zi. A dat o tură pe șantierele din Timișoara și primul pe care s-a oprit a fost și cel mai mare dintre ele, cel de la subpasajul Michelangelo. Evident, muncitorii erau la datorie, deși e zi liberă. „Firmele care lucrează aici au avut opţiunea să vină la muncă de Sfânta Maria. De fapt, la acest şantier se lucrează la foc continuu, zi şi noapte, de la început. Prin opţiunea lor la înţelegere cu noi. Nu puteam să-i obligăm”, a declarat edilul şef.

Robu e mulţumit de stadiul lucrărilor și, deși nu e încă sigur, spune că traficul va putea fi reluat la mijlocul lunii septembrie se poate da drumul traficului. „Toate reţelele de utilităţi au fost deviate, urmează să se facă în perioada următoare reţele pluviale, altfel tot ce înseamnă reţele de apă caldă, rece, gaz, căldură, electricitate, reţele de date, toate au fost rezolvate. Vă daţi seama că aceasta a fost o lucrare de foarte mare anvergură, este finalizată”, mai spune edilul.

Un filmuleț realizat de drona Eyeinthsky arată că pe șantierul de la Michelangelo se lucrează în ritm de melc, însă primarul Timișoarei crede că acesta nu e relevant. Asta, pentru că oamenii e normal să nu se vadă, fiind în… utilaje! Robu pleacă joi seară în satul natal Bocsig, vineri se întoarce la Timișoara, pentru a vedea meciul lui ACS Poli, iar apoi va reveni pe meleagurile natale. El se va întoarce la muncă în regim full-time pe 2 septembrie.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago