Categories: AdministratiePolitica

Tinerii liberali, înlocuiti cu o drona

În urmă cu câteva luni, primarul Nicolae Robu a trimis câţiva tineri liberali să îi filmeze cu tableta pe muncitorii care se ocupau de lucrarea pasajului din Piaţa Victoriei. Acum edilul monitorizează execuţia lucrărilor de la viitorul subpasaj Michelangelo cu o dronă.

Tinerii liberali nu vor mai filma cu tableta muncitorii care trag chiulul de pe şantierul Michelangelo pentru că, într-una din vizitele surpriză, primarul Nicolae Robu s-a întâlnit, întâmplător, cu deţinătorul unei drone care surprinde imagini aeriene. „Aici am evoluat. La Michelangelo se filmează cu drona. M-am întâlnit întâmplător cu deţinătorul unei drone, acolo pe şantier. Eu mergeam într-o zi de duminică, într-o inspecţie şi el tocmai filma acolo şi am rugat să ne ajute filmând cât mai mult, astfel încât să putem vedea evoluţia lucrărilor, să putem pune presiunea de rigoare pe executanţi. Ne pune la dispoziţie tot ce înregistrează”, spune primarul Nicolae Robu.

Edilul nu s-a gândit încă să achiziţioneze un astfel de aparat, dar dacă în viitor vor fi multe proiecte, se gândeşte ca municipalitatea să achiziţioneze unul.„Să vedem câte proiecte vom prinde în exerciţiu 2014-2020. Dacă vom avea foarte multe, poate că va merita să achiziţionăm o dronă a noastră. Vorbind serios, nu ştiu cât costă, dar este foarte utilă. Am stat de vorbă cu persoana respectivă şi am văzut ce poate să facă, ce imagini obţii şi pentru istorie va rămâne, pe înregistrări video, toată evoluţia şantierului”, mai spune Robu. Liberalul nu a uitat să menţioneze că, de cel puţin de două ori pe săptămână, a fost prezent pe şantier pentru a vedea stadiul lucrărilor şi a dat asigurări că se va începe o campanie de tăieri de panglici. “Să fiţi pregătiţi pentru că începem o campanie de tăieri de panglici, ca să mai dăm subiecte”, a glumit edilul şef.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

55 de minute ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

2 ore ago

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

4 ore ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

6 ore ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

6 ore ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

6 ore ago