Categories: Ziaristu' de terasă

Atentionare pentru „vicele” Stoia: un batranel care-i seamana a vrut sa dea un tun imobiliar!

Foarte grijuliu – cel puțin declarativ – cu patrimoniul Timișoarei, viceprimarul PSD Train Stoia ne-a obișnuit deja să descopere aproape săptămânal câte un șmen imobiliar pe spatele primăriei. De aici n-a fost decât un pas pentru ca Stoia să fie declarat, de unele publicații, drept cel mai aprig apărător din istorie al bunurilor primăriei. Ce mai, un „atlet” al patrimoniului Timișoarei! Un războinic al luminii timișorenilor!

Tocmai de aceea, vrem să-l atenționăm pe vigilentul viceprimar PSD că, exact sub ochii lui, era să se întâmple un mare tun imobiliar, în urma căruia municipalitatea era să fie înșelată cu câteva câteva sute de mii de euro. Da, e vorba de vânzarea către PSD Timiș a unui imobil de peste 1.300 de mp, situat într-o zonă bună a Timișoarei, cu simbolica sumă de 100.000 de euro. La puțin timp după ce în același sediu au fost investiți 700.000 de lei, deci peste 150.000 de euro, de către o societate din subordinea consiliului local. Ca să nu mai spunem, că agențiile imobiliare au dat prețul exact pe imobilul în cauză: 922.000 de euro.

E foarte interesant că proiectul de HCL privind vânzarea a fost făcut foarte repede, arzând niște etape. Și mai curios este faptul că referatul care a stat la baza proiectului, precum și alte acte în acest sens au fost semnate de… viceprimarul Traian Stoia. Cum sunt convins că Stoia nu putea pune la cale un asemenea escrocherie imobiliară, musai cineva a semnat în locul marelui luptător cu mafia imobiliară. Prin urmare, cred că viceprimarul ar trebui să facă o sesizare la poliție pentru a semnala un fals și uz de fals.

În al doilea rând, un moșuleț care semăna izbitor cu Stoia i-a chemat la „prelucrare”, înaintea plenului, pe toți consilierii prezenți în chiar biroul viceprimarului Stoia. Acolo s-a stabilit haiducește cum trebuie făcut șmenul, fiecare consilier fiind somat pentru a vota escrocheria. În mod clar, aici e vorba de o substituire de persoane, fiindcă nu cred că „Marele” Stoia ar vinde un bun al municipalității pe un preț de mare rahat. Ceea ce se și întâmpla, dacă nu „trăda” Petrică Folică! Așadar, ar trebui să facă încă o plângere la poliție pentru a sesiza că persoana sa a fost substituită de un bătrânel care-i seamănă izbitor. Chiar și la vânturile pe care le mai scapă în aer!
Totuși ar mai fi o întrebare. Dacă un moșuleț umblă liber prin primărie pretinzând că e Traian Stoia, făcând șmenuri imobiliare în favoarea PSD, unde naiba o fi adevăratul Traian Stoia? Exact, marele luptător împotriva mafiei imobiliare puse pe prăduirea patrimoniului primăriei!

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

5 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

9 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

11 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

11 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

14 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

14 ore ago