Arhiva pentru eticheta: sediu psd

Atentionare pentru „vicele” Stoia: un batranel care-i seamana a vrut sa dea un tun imobiliar!

Foarte grijuliu – cel puțin declarativ – cu patrimoniul Timișoarei, viceprimarul PSD Train Stoia ne-a obișnuit deja să descopere aproape săptămânal câte un șmen imobiliar pe spatele primăriei. De aici n-a fost decât un pas pentru ca Stoia să fie declarat, de unele publicații, drept cel mai aprig apărător din istorie al bunurilor primăriei. Ce mai, un „atlet” al patrimoniului Timișoarei! Un războinic al luminii timișorenilor!

Amenintat de adversari, felicitat prin intermediar de Robu

Telefoanele de ameninţare primite după ce a votat împotriva vânzării unui sediu către PSD Timiş la o sumă modică sunt o amintire. În locul lor, Petrică Folică (PP-DD) a început să primează zeci de telefoane şi mesaje de felicitare. Cel mai tare dintre ele, deși indirect, a venit tocmai de la primarul Nicolae Robu.

Petrica Folica, amenintat telefonic dupa ce a stricat ploile PSD

Venit practic de nicăieri, Petrică Folică (PP-DD) a dat peste cap toate calculele în Consiliul Local Timişoara. De profesie detectiv particular, Folică a fost singurul care a votat împotriva vânzării către PSD a unui sediu la o sumă mai mult decât modică. Votul lui a fost suficient pentru ca proiectul să cadă.

Top