Bojin nu crede ca scandalul in care e implicat are conotatii politice

Președintele CJ Timiș Titu Bojin a dat vineri cu subsemnatul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Alături de el au fost audiaţi şi soţia sa , dar şi unul dintre băieţi. Cei doi erau acţionari ai firmei Temadi TMB, care a avut contract cu Apele Române pe când Bojin conducea instituţia. Liderul CJ spune că anchetatorii nu i-au reproșat nimic la audieri.

Titu Bojin s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș imediat după miezul zilei. A intrat nu foarte îngândurat la audieri și a ieșit aparent liniștit. „A fost bine. Am fost chemat să purtăm o discuţie legată de modul de realizarea a contractelor de la Apele Române. S-a văzut că documentele nu sunt semnate de mine. M-au întrebat dacă am cunoştinţă despre ce s-a întâmplat din punct de vedere economic în perioada ultimilor trei ani, când contabilul nu a mai depus balanţe, bilanţuri, declaraţii de TVA, impozit”, ne-a spus Titu Bojin. Preşedintele de la CJT susține că anchetatorii nu i-ar fi reproşat nimic. „Mie nu mi-au reproşat nimic, nici soţiei, nici fiului, a fost acelaşi lucru. Inclusiv la cei doi administratori care nu au ştiut ce s-a întâmplat din punct de vedere economic pe perioada când au fost administratori. Nici nu ştiu: a fost prostie, a fost gândită de contabil…. Nu cred că a fost gândită de contabil… să nu facă acte, neglijenţă, neseriozitate în depunerea documentelor la instituţiile statului pe obligaţiile fiscale. Ăsta este, de fapt, obiectul dosarului. Sigur că fiind numele Bojin s-a creat o dorinţă a unora de a face din ceea ce nu a fost o chestie extraordinară. Nu cred să aibă conotaţii politice. După ce a fost predată de soţie, firma nu mai are depus niciun act de bilanţ, acte contabile, declaraţii de impozit pe venit, nu se mai regăsesc la finanţe. Totul e doar din punct de vedere contabil, economic”, a mai spus Bojin.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

5 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

14 minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

14 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago