Prin vocea lui Robu, ACS Poli nu se simte prejudiciata de existenta ASU Poli

Primarul Nicolae Robu solicită public Consiliului Director al ACS Poli să emită un document din care să rezulte că echipa din Liga I nu se consideră prejudiciată în niciun fel de existenţa lui ASU Poli. E o mână de ajutor indirectă întinsă formației de liga a patra, în contextul ultimelor acțiuni ale lui Marian Iancu.

Demersul lui Nicolae Robu vine în sprijinul formaţiei ce activează în cel de-al patrulea eşalon, după ce Marian Iancu a chemat reprezentanţii ASU Politehnica Timişoara la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Fostul finanțator al echipei timișorene reclamă folosirea ilegală, de către ASU Poli, a numelui și a culorilor culorile alb-violet.

„Având în vedere că Primăria Municipiului Timișoara este, cu suma de 6.5 milioane lei pe an, principalul finanțator al clubului de fotbal ACS Poli Timișoara, solicit public Consiliului Director al acestui club să emită un document din care să rezulte că ACS Poli Timișoara nu se consideră prejudiciată în niciun fel de existența ASU Politehnica Timișoara sau de folosirea de către această echipă a numelui respectiv și a culorilor alb-violet. O fac ca Primar al Municipiului Timișoara, dar și ca fondator, alături de alți colegi, a structurii ASU Politehnica Timișoara, ca fost Prorector al UPT timp de patru mandate, ca fost Rector și simultan Președinte al Senatului UPT timp de 2 mandate, ca Președinte ales al Senatului UPT în 2012, ca dascăl al UPT de aproape 30 de ani și ca polist pentru totdeauna”, scrie Nicolae Robu, în comunicat emis miercuri după-amiază.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago