Arhiva pentru eticheta: sprijin

Sprijin medical pentru refugiații cu probleme oncologice din Ucraina asigurat de OncoHelp

Sprijin medical pentru refugiații cu probleme oncologice din Ucraina asigurat de OncoHelp

Tragedia din Ucraina și valul de refugiați care fug din calea războiului duc la o mobilizare uriașă a românilor care sar în ajutorul vecinilor. Pe lângă alimente, haine și adăpost, este nevoie, însă, și de sprijin medical pentru copiii, mamele și bunicii ajunși în țara noastră. Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima

Angajament permanent pentru un mod de acțiune responsabil și un model de business sustenabil. Smithfield România sprijină constant comunitățile locale

Smithfield România, liderul de piață în producția animală și industria alimentară, crede în performanța responsabilă și rămâne unul dintre cei mai eficienți și sustenabili producători din România. Încă de la demararea operațiunilor pe plan local, acum 17 ani, și-a luat angajamentul de a sprijini dezvoltarea comunităților locale. Smithfield România oferă constant hrană bună, produsă în

Arhiepiscopia Timișoarei sprijină Clinica de Chirurgie Pediatrică

La finalul lunii septembrie, la Timișoara s-au aflat prof. dr. Alessandro Frigiola și prof. dr. Tammam Yousef, de la Spitalul San Donato, Milano, care sunt coordonatorii Misiunii de Dezvoltare și implementare a Chirurgiei Cardiace Pediatrice. Aceștia, împreună cu echipa managerului conf. dr. Constantin Luca, continuă programul început în 2019, sub coordonarea Ministerului Sănătății din România.

Dominic Fritz si Ioan Fernbach

FDGR şi-a anunţat sprijinul pentru candidatura lui Dominic Fritz la scaunul de primar al Timişoarei

Forumul Democrat al Germanilor din Banat a decis să-l susţină pe candidatul USR PLUS, Dominic Fritz, în cursa pentru scaunul de primar al Timişoarei. Ioan Fernbac, preşedintele FDGR, afirmă că Fritz reprezintă cu adevărat valorile Timişoarei.  Energia, deschiderea şi ideile bune i-au convins pe liderii Forumului Democrat al Germanilor din Banat să anunţe sprijinul pentru

Sprijin pentru tinerii din Timiș care părăsesc sistemul de protecție a copilului

Tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului sunt sprijiniți pentru a-și valorifica potențialul cât mai bine. La finalul lunii iulie, la Tirana (Albania), a avut loc o nouă întâlnire de lucru între partenerii proiectului „Now What?: Preparing and Empowering Youth Leaving Care”. Obiectivul principal al proiectului „NOW WHAT?” este de a sprijini tinerii care

Societatea Timisoara, in sprijinul lui Tokes: Dreptul la libera exprimare nu este contrar Constitutiei

Preşedintele Klaus Iohannis i-a retras lui László Tőkés decorația Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, după ce acesta i-a cerut premierului ungar Viktor Orban să ofere protectorat Transilvaniei. Societatea Timişoara sare în sprijinul lui Tőkés.

Centura e in masterplan, Robu ii lauda pe Raducanu pentru implicare

E mulțumit că în Masterplanul General pe Transporturi a fost inclusă, în sfârșit, centura de sud, dar se pare că nu renunță la miting. De această dată, pentru finanțarea încă din acest an a începerii lucrărilor. Primarul Nicolae Robu a anunțat și cine i-a fost cel mai harnic aliat: deputatul UNPR Ion Răducanu.

Capii BOR – slujitorii Domnului sau slugoii lui Ponta?

Doar câteva zeci de ore ne mai despart de finalul campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidențiale. Cea mai mizerabilă campanie de la cea din 1990. Unii poate își mai aduc aminte cum Ion Iliescu speria lumea că se întorc moșierii, îi transformă pe țărani în iobagi și le pun botnițe la gură la culesul viilor.

Bojin si Grindeanu promit c-o ajuta pe Grapini in campania pentru europarlamentare

Candidatura Mariei Grapini pentru alegerile europarlamentare pe liste comune alături de PSD și UNPR pare să le surâdă social-democraților din Timiș. Atât liderul PSD Timiș, Titu Bojin, cât și președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, promit că o vor ajuta pe Grapini în campanie. La luptă se înhamă și deputatul Ion Răducanu, liderul UNPR Timiș.

Grindeanu vrea retragerea sprijinului politic pentru Toanca si Petrisor

În ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean PSD Timiş, deputatul Sorin Grindeanu a propus retragerea sprijinului politic pentru consilierii locali Radu Ţoancă şi Andrei Petrişor. Într-un discurs acid, liderul PSD Timişoara i-a criticat pe cei doi că lipsesc constant de la întâlnirile de partid şi nu sunt niciodată prezenţi la întrunirile de cartier.

Dupa ANI, Stoia si PSD, Robu are probleme si in propriul partid

Habar n-am de unde își culege Daniel Funeriu date privind scena politică timișoreană. Dar unele informații pe care le-a vehiculat recent fostul ministru al Educației sunt identice cu cele ajunse și la urechea „ziaristului de terasă”. Și nu de azi, de ieri, ci de mai mult timp. Printre acestea se numără și cea privind un blat al unei bune părți din PNL Timiș în cazul în care se va declanșa un conflict între primarul Nicolae Robu și PSD.

curtea de conturi

Prin vocea lui Robu, ACS Poli nu se simte prejudiciata de existenta ASU Poli

Primarul Nicolae Robu solicită public Consiliului Director al ACS Poli să emită un document din care să rezulte că echipa din Liga I nu se consideră prejudiciată în niciun fel de existenţa lui ASU Poli. E o mână de ajutor indirectă întinsă formației de liga a patra, în contextul ultimelor acțiuni ale lui Marian Iancu.

Herzog si Boncea au votat pentru PSD in urma unui „gentlemen’s agreement”

Consilierii locali PNŢCD Flavius Boncea şi Bogdan Herzog au votat, marţi după-amiază, în plenul CLT, pentru cumpărarea de către PSD a unui sediu în Timişoara la o sumă modică. Explicaţia este una de solidaritate politică, legată de o aşa-zisă lege nescrisă între partidele din Timiş.

Velcea are in continuare sprijinul Consiliului Consultativ de la Poli

Cele trei înfrângeri consecutive suferite de Poli Timişoara în Liga I au atras un val de critici la adresa antrenorului Valentin Velcea, acelaşi care, în primele etape, a câştigat cu echipa zece puncte. Consiliul Consultativ al clubului dă însă asigurări că postul lui Valentin Velcea nu este în pericol.

Robu isi face bilantul: in martie erau „samsari”, acum se lauda ca sprijina artistii

Se pregătește să-și prezinte bilanțul la un an de mandat și și-a postat pe Facebook nu mai puțin de 80 de realizări, de la aducerea de animale la Zoo, la organizarea cu cel mai mare succes din istorie a Zilei Timișoarei. Primarul Nicolae Robu pare însă să aibă memorie scurtă și trece cu vederea felul în care își schimbă opiniile de la o lună la alta.

Top