Cosmin Contra: „Poli Timisoara nu se refuza”

Cosmin Contra a fost văzut ca fiind cea mai bună soluţie pentru banca tehnică a noului proiect fotbalistic, încă din start. De suporterii bănăţeni, nu şi de diriguitorii clubului mutat de la Recaş şi metamorfozat în ACS Poli Timişoara. Chiar dacă minime, şanse ar mai fi ca actualul antrenor al Petrolului Ploieşti să revină la Timişoara. Cu o singură condiţie.

Pentru ca „Guriță” să antreneze pe ACS, autorităţile locale şi conducerea clubului timişorean ar trebui să demareze cât mai repede negocierile cu fostul internaţional roman. În urmă cu două săptămâni, la emisiunea „În prelungiri”, difuzată pe TVR, Cosmin Contra făcea o declaraţie care ar fi trebuit să-i pună pe gânduri pe conducătorii lui ACS Poli. De altfel, acesta i se adresa direct lui Ion V. Ionescu, unul din şefii echipei timişorene. Mai exact, Contra îi spunea fostului antrenor că „naţionala României şi Poli Timişoara nu se refuză”, lăsând astfel o portiţă în ceea ce priveşte eventuala sa revenire în fotbalul timişorean în calitate de antrenor al echipei din Liga I.

Oficialii lui ACS Poli trebuie să se grăbească, pentru că antrenorul originar din Timişoara este în negocieri cu Petrolul Ploieşti pentru prelungirea contractului care expiră anul viitor. La fel sunt şi câţiva jucători valoroşi ai Petrolului, toţi aduşi de Cosmin Contra liberi de contract şi cu pretenţii materiale nu mai mari decât cele ale atacantului Furtado, fotbalistul campion la capitolul ineficienţă adus la Poli de tandemul Călin Rosenblum – Valentin Velcea. În condiţiile în care se va ajunge la o înţelegere cu Cosmin Contra, una din pretenţiile acestuia va fi legată de împuternicirea lui în tot ce înseamnă echipa de fotbal. Contra ar urma să fie manager general, ceea ce ar duce la desfiinţarea posturilor de director tehnic şi de director sportiv.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar…

19 minute ago

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

18 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

21 de ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

21 de ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

22 de ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

22 de ore ago