Poli ii vrea pe Blanaru si Ivanovici

Cum o eventuală înţelegere cu atacantul Cristi Bud a picat, oficialii lui Poli caută un vârf de la echipele din zonă. Timişorenii vor să întărească şi linia mediană cu un mijlocaş central de la Farul Constanţa.

Ionuţ Popa, directorul sportiv al lui Naţional Sebiş, susține că Poli este interesată de Ştefan Blănaru, golgheterul liderului formaţiei din seria a V-a a celui de-al treilea eşalon, cu 13 reuşite în tur. Singurul impediment ar fi suma de transfer cerută de formaţia din judeţul Arad. „Ne-au întrebat cei de la ACS Poli Timișoara și Ceahlăul Piatra Neamț de Blănaru, le-am comunicat pretențiile noastre, acum așteptăm să fim sunați din nou. Eu zic că 50.000 de euro e prețul corect. Suntem un club profesionist, care-și propune să promoveze în Liga a II-a, nu ne permitem să pierdem gratis unii jucători”, a precizat Ionuţ Popa, pentru www.sportarad.ro.

Poli l-ar vrea și pe Petre Ivanovici, cel mai bine cotat fotbalist de la Farul Constanţa, echipă aflată acum tot în liga secundă. Ivanovici este mijlocaş central şi a înscris două goluri în turul campionatului pentru Farul, reuşind şi o pasă de gol. Ştefan Blănaru şi Petre Ivanovici nu sunt străini de fotbalul din judeţul Timiş. Petre Ivanovici este un fotbalist de 23 de ani crescut de Auto Timişoara, în timp ce Blănaru s-a remarcat la Timişul Şag şi Millenium Giarmata, cu ultima echipă devenind golgheter în Liga a III-a.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

38 de minute ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

O oră ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

3 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

4 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

15 ore ago