Cojocari a dat de baut in timpul serviciului, Robu si Bojin au stat unul langa altul

Secretarul primăriei, Ioan Cojocari, a dat totuși o masă de ziua lui, deși spunea că acele vremuri au apus demult. Miercuri, la petrecerea de la Lloyd, desfășurată în timpul programului de lucru, au luat parte și primarul Nicolae Robu, și viceprimarul Traian Stoia, și chiar Titu Bojin, dar și alții.

Jean Cojocari a organizat un chef restrâns la Restaurantul Lloyd din Timișoara, la o zi după onomastica sa. Chiar dacă a declarat că nu ține nicio petrecere, secretarul PMT nu s-a putut abține. Mai mulți invitați de marcă au răspuns invitației. Au fost prezenți Sorin Drăgoi, city-managerul Timișoarei, consilierii primarului, Sandu Chirilă și Dorel Borza, rectorul Politehnicii, Viorel Șerban, Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, și, surprinzător, doi dintre oamenii care numai de bine nu îl vorbesc pe Cojocari: primarul Nicolae Robu și viceprimarul Traian Stoia.

Petrecerea la care au fost invitate nu mai mult de 30 de persoane a început la ora 13, la care, teoretic, angajații Primăriei Timișoara ar fi trebuit să fie la lucru. Tata Jean a ținut să se asigure că nu va avea surprize și a dat dispoziții clare șefilor de la Lloyd ca, sub nicio formă, să nu fie filmat sau fotografiat. Masa la care a avut loc petrecerea a fost ferită de privirile indiscrete din afara restaurantului. Toate perdelele ce acopereau geamurile ce dădeau spre masa întinsă au fost trase.

Robu a sosit printre ultimii, în jurul orei 14. Primarul Timișoarei nu a venit cu mâna goală la recepție, oferindu-i o plasă lui Ioan Cojocari. La 15 minute a apărut și Titu Bojin, președintele CJ Timiș. Ultimul a ajuns la masă viceprimarul Timișoarei, Traian Stoia. Social-democratul este cunoscut ca un tip extrem de tipicar, care nu întârzie nici măcar un minut la o întâlnire. La petrecerea lui Cojocari, a întârziat totuși o oră și jumătate. Stoia l-a felicitat pe Cojocari, s-a pupat cu Titu Bojin și l-a ignorat total pe primarul Robu, care a stat la dreapta lui Bojin. La petrecea lui Nea Jean, meniul a fost unul standard, cu aperitiv, ciorbă și felul doi. S-au servit vinuri alese, pălincă, bere și au fost deschise câteva sticle de șampanie. În alți ani, de Sfântul Ion, Cojocari organiza petreceri fastuoase, cu sute de invitați, la sala Lira sau în alte spații la fel de generoase. (sursa foto: www.adevarul.ro)

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago