Categories: Fotbal Judetean

Romeo Malac, „iepurele” lui Danut Lata pentru alegerile AJF

Dănuţ Laţa, preşedintele în funcţie al AJF, are emoţii mai mai ca niciodată pentru păstrarea postului pe care tronează de mai bine de două decenii. Surpriza ar putea veni din interior, iar contracandidatul său, de această dată, va fi unul de luat în seamă, cu şanse reale în faţa lui Dănuţ Laţa. Reţeta pare a fi după modelul în care Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost învins categoric de Gino Iorgulescu.

Mai exact, Dănuţ Laţa poate fi învins în lupta pentru un nou mandat în fruntea AJF Timiş de primarii localităţilor care au echipe în fotbalul judeţean. După cum se ştie, cu mici excepţii, echipele din Liga a IV-a, campionatul judeţean sau promoţie sunt sub tutela primăriilor localităţilor de care aparţin. În aceste condiţii, primarii le-ar putea indica conducătorilor cluburilor cu cine să voteze. Conştient de pericolul ce-l paşte, Dănuţ Laţa nu stă cu mâinile în sân şi acţionează pentru a-şi păstra scaunul. Acesta a contactat deja câţiva primari din judeţ pentru a vedea dacă are susţinere, dar l-a luat lângă el şi pe Romeo Malac, administratorul terenului lui Poli Timişoara. Motivul pentru care Malac stă acum lângă Laţa este extrem de simplu. Fratele acestuia, Victor Malac, este primarul localităţii Dumbrăviţa şi este văzut destul de bine în PSD, partid din care face parte.

„Diversiunea celor doi constă în faptul că Laţa îl va arunca în lupta pentru preşedenţia AJF şi pe Romeo Malac. E foarte simplu, face asta pentru a mai lua din voturile candidatului care are şanse în faţa lui Laţa. După alegeri, dacă Dănuţ Laţa va câştiga, Malac va fi uns vicepreşedinte AJF. Supriza lor va fi însă destul de mare, pentru că cel care îl va contracandida pe Laţa are şanse foarte mari să câştige. Acesta este de multă vreme în fotbal, vine cu un proiect care va aduce noutăţi pozitive în fotbalul judeţean şi, foarte important, vine cu o echipă nouă în care se vor regăsi oameni pricepuţi la fotbal”, ne-a declarat o sursă din cadrul AJF. Despre viitorul candidat vă vom ţine la curent în perioada imediat următoare.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

2 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

5 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

5 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

5 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

5 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

5 ore ago