Categories: Politica

Senatorul Iovescu se „sacrifica” daca nimeni nu vrea sefia PP-DD Lugoj

A condus aproape un an, din postura de interimar, organizaţia PP-DD Lugoj, dar senatorul Ioan Iovescu susţine că alegerile în filială sunt foarte aproape. El a declarat mereu că nu va candida la alegerile interne, însă acum şi-a nuanţat discursul. Iovescu ar putea candida, pentru că nu a găsit suficienţi doritori care vor să ajungă şefi la PP-DD Lugoj.

Pe 3 ianuarie, la Lugoj, s-au întâlnit preşedinţii de organizaţii la nivelul secţiilor de votare din PP-DD. Ioan Iovescu are misiune clară de la partid: să organizeze alegeri cel târziu până la sfârşitul lui ianuarie. Ultimatumuri de acest timp au mai fost date de-a lungul timpului de conducerea PP-DD Timiş, alegerile au fost însă mereu amânate. „Sperăm să reuşim să ajungem la un numitor comun. Nu ar fi fost problemă să organizăm de mai mult timp alegerile, dar nu am găsit nici măcar doi oameni care să îşi dorească funcţia de preşedinte. Fiecare ar vrea să ajungă preşedinte numit, nu să candideze împotriva cuiva. Nu vreau să exclud varianta unei candidaturi a mele. Dacă nu vor fi măcar doi candidaţi, aş putea candida, dar doar după ce demisionez din funcţia de preşedinte interimar. Sunt foarte dezamăgit că nimeni nu îşi doreşte să candideze”, ne-a declarat senatorul PP-DD.

În octombrie 2013, preşedintele interimar al PP-DD Lugoj nu se gândea nici în ruptul capului la o candidatură. „Sunt preşedinte interimar la PP-DD Lugoj, dar nu îmi doresc să candidez pentru funcţia de preşedinte. Să candideze oamenii din filială. Vreau să ofer şansa fiecărui lugojean care doreşte să facă politică la cel mai înalt nivel pe plan local să fie preşedinte de filială. Alegerile vor avea loc când vor exista trei candidaţi. Nu candidez pentru că nu mi se pare firesc să încerc să obţin funcţia de preşedinte al PP-DD Lugoj din postura de preşedinte interimar”, ne spunea Iovescu, la vremea respectivă.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago