Categories: Sport

Suspans si diversiune in privinta candidaturii lui Ioan Muresan la sefia AJF

Aflat în plină campanie pentru câştigarea postului de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ioan Mureşan lasă să planeze suspansul în privinţa viitoarei sale candidaturi pe care trebuie să o anunţe cel târziu în 7 februarie. Pe holurile AJF se discută chiar despre ipoteza în care fostul arbitru va renunţa să candideze. Aceasta este varianta oamenilor lui Dănuţ Laţa, care împrăştie acest zvon către reprezentanţii echipelor din judeţ.

„Sunt neutru în ceea ce-i priveşte pe Dănuţ Laţa şi Ioan Mureşan, pricipalii aspiranţi la şefia AJF Timiş. Pot însă să vă spun că neparticiparea lui Mureşan la alegeri este doar o diversiune. Cu siguranţă Mureşan va participa la aceste alegeri. Nu degeaba a luat judeţul la picior pentru a se întâlni cu cei care vor alege viitorul preşedinte al AJF. Vom asista, în această lună, după ce Mureşan îşi va anunţa oficial candidatura la şefia AJF, la mai multe acte de trădare ale unor oameni din sistem. Surprize vor fi şi de-o parte şi de cealaltă”, ne-a declarat o sursă din cadrul AJF Timiş.

Ioan Mureşan a avut mai multe întâlniri cu oficiali ai echipelor din judeţ. Mai mult, fostul arbitru a înţeles că factorul politic va fi decisiv la alegeri, aşa că a trecut şi la negocieri pe tărâm politic. Sursele noastre spun că Mureşan a primit asigurări că din cele peste 50 de voturi din zona Lugoj, una foarte importantă pentru alegeri, îi vor fi atribuite lui, în cea mai mare parte. Sânnicolau Mare şi Jimbolia sunt alte două zone care, din câte se pare, vor merge pe mâna lui Mureşan.

Nici Dănuţ Laţa nu stă cu mâinile în sân. Cel care este preşedinte de aproape 25 de ani la AJF s-a „lipit” de Gheorghe Popescu, cel mai probabil viitorul preşedinte al FRF, uitând că în urmă cu opt ani votul său pentru şefia FRF a mers spre… Mircea Sandu, în detrimentul „Baciului”. La fel ca Mureşan, Laţa a discutat cu diverși politicieni, în special primari de comune, pentru a-şi asigura cât mai multe voturi care să-l menţină la şefia AJF Timiş încă patru ani.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago