Categories: Economic

Fly Romania duce timisorenii in Delta Dunarii!

Fly Romania intră puternic, de la jumătatea lunii mai, pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia”. Compania va oferi, pentru început, zboruri spre Verona și București, dar va asigura și transportul spre… Delta Dunării, via capitală. Firma este deținută de omul de afaceri Ovidiu Tender.

Fly Romania, care funcţiona prin intermediul operatorului Ten Airways, deţinut de Ovidiu Tender, vine cu o ofertă care concurează chiar prețurile… biletelor de tren. „Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinaţii clasice cu o cerere bine determinată, cum e Bucureşti – Timişoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 euro, cât şi destinaţii internaţionale, cum va fi cursa Timişoara – Verona. În viitor, intenţionăm să extindem rutele şi suntem în discuţii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinaţii interne şi internaţionale, cu plecare din Timişoara”, spune Cătălin Buţu, director general Ten Airways.

Fly Romania va opera, din 15 mai, de pe aeroporturile din Timișoara, București și Tulcea. Zborurile pe ruta Timişoara – Bucureşti vor fi zilnice, mai puțin sâmbătă, iar cele pe ruta Timișoara – Verona vor fi de trei ori săptămână. De asemenea, vor fi posibile mai multe legături cu destinaţii internaţionale, după cum urmează: Bergamo, cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona, cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, şi unul din Tulcea, respectiv Antalya, cu o cursă săptămânală din Bucureşti.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucureşti – Timişoara, în vreme ce pe rutele internaţionale, preţurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În ceea ce privește bagajele, în aceste prețuri intră transportul unui bagaj de cabină de maximum șapte kg, respectiv al unuia de cală de cel mult 20 kg, dar şi servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul companiei sau de la agenţiile partenere. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 şi MD-83 aparţinând companiei aeriene Ten Airways şi, anterior, operatorului Alitalia.
.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

3 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

4 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

5 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

9 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

10 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

11 ore ago