Categories: Poli Timisoara

Robu, despre ACS Poli – Sageata: „Jalnic joc si astazi!”

Primarul Nicolae Robu, cel mai înfocat suporter al echipei care evoluează acum pe arena „Dan Păltinişanu”, pare să se fi trezit din exageratul extaz manifestat după victoria mincinoasă obţinută la Mediaș. Liberalul a constatat, în sfârșit, ceea ce toată lumea a văzut demult: că jocul lui ACS Poli scârțâie la toate capitolele.

Dacă după jocul cu Gaz Metan, primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook un mesaj surprinzător, în care au curs laude la adresa jucătorilor, oficialilor şi antrenorilor timişoreni, chiar dacă ACS Poli a evoluat penibil şi doar norocul a făcut să-și adjudece toate cele trei puncte, de această dată a fost mult mai ponderat. El a recunoscut chiar că jocul de sâmbătă seară a fost din nou jalnic. Iată şi mesajul integral al lui Robu, postat imediat după o altă parodie marca Poli Timişoara, în jocul cu Săgeata Năvodari: „Da, Poli nu trebuie să aibă culoare politică! Dar Poli trebuie să joace! Și să câștige! Jalnic joc și astăzi! Dacă la Mediaș m-am bucurat de rezultat și de golul foarte frumos cu care am câștigat și am trecut cu vederea jocul slab, pt jocul de astăzi, de acasă, cu Săgeata Năvodari, nu mai pot să fac același lucru. Nu jucăm absolut nimic! Noroc cu Nuno, că, fără el, eram, astăzi, pe loc retrogradabil! Se impun măsuri!!! Dar… pe background-ul «HAI POLI!», nicidecum altfel!”. În ultima săptămână, ACS Poli a devenit, la Timișoara, subiect de dispută politică între PNL și PSD, din cauza unui loc în consiliul director al clubului. În timp ce politicienii se ceartă, echipa face ce știe ea mai bine la acest moment: nu joacă fotbal!

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

25 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

15 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

16 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

17 ore ago