Categories: Social

Politistii locali din Timisoara sunt cei mai buni „pistolari” / FOTO

La poligonul de la Pădurea Verde a avut loc, în weekend, cea de-a cincea ediție a Turneului International de Tragere „Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association), Secția Română Regiunea 1 Timiș. Cei mai buni au fost polițiștii locali din Timișoara, care și-au adjudecat două locuri întâi, din cele trei puse în joc.

La concurs au participat 22 de echipe din zona de vest a României, dar și din Ungaria, Serbia și Israel. Concurenții au fost polițiști, polițiști locali, polițiști de frontieră și jandarmi. Printre invitații speciali s-a numărat și președintele de onoare al Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, Florin Găzdac. După un foarte bun parcurs la competițiile de gen anterioare, Poliția Locală Timișoara a „rupt” tot și de această dată. La finalul turneului, clasamentul pe echipe a fost următorul: locul I – Poliția Locală Timișoara, 162 de puncte; locul II – SNPPC Timiș, 158 de puncte; locul III – Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, 154 puncte. La individual feminin, Top 3 a fost ocupat de Georgina Velicu (Poliția Locală Timișoara) – 58 de puncte, Corina Moraru (IPA Regiunea 2 Mehedinți) – 55 de puncte și Oana Vlădășel (IPA Regiunea 2 Timiș – Frontieră) – 55 de puncte. La individual masculin, podiumul a fost ocupat de Remus Tufă (Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara) – 59 de puncte, Vasile Toma (Poliția Locală Timișoara) – 58 de puncte și Victor Pălăduță (Inspectoratul Județean de Poliție Timiș) – 57 de puncte.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

3 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

11 minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

14 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago