Ultramarin implineste 13 ani de calatorii cu oferte aniversare!

Dacă ar fi să rezumăm ultimii 13 ani pe piaţa turistică timişoreană, aceasta ar însemna probabil mii de turişti plecaţi pe toate continentele lumii, sute de mii de fotografii ce vor rămâne amintiri unice pe viaţă, milioane de emoţii de bucurie la descoperirea minunăţiilor acestui pământ, vise şi bucurii ce nu pot fi cuprinse în cifre. Pentru că turismul este una dintre cele mai frumoase meserii posibile. Tocmai de aceea, au trecut 13 ani de când o mână de oameni inimoşi nu se mai satură să vândă vise, iar apoi să culeagă bucuriile turiştilor ce se întorc acasă cu poveşti şi amintiri de neuitat.

>Agenţia de turism Ultramarin împlineşte luna aceasta 13 ani de activitate turistică pe piaţa timişoreană, reuşind astfel să devină una dintre cele mai serioase agenţii de turism din vestul României. Weekenduri, sejururi, circuite culturale, vacanţe exotice, croaziere, oferte inedite şi mai nou un splendid program de turism intern, dar şi evenimente, seri tematice turistice, o prezenţă activă şi continuă în viaţa breslei, aceasta este oferta cu care Ultramarin şi-a câştigat renumele. Şi pentru că se cuvine să sărbătorim frumos această cifră, Agenţia de turism Ultramarin îşi răsplăteşte clienţii în prima săptămână din iunie cu reduceri şi programe deosebite. Aşadar, toţi cei care achiziţionează o excursie în perioada 2 – 6 iunie beneficiază de o reducere de 5% pentru programele cu avionul şi de 10% pentru plecările cu autocarul, conform listei ce poate fi consultată pe site-ul agenţiei.

Săptămâna aniversară se va încheia vineri, 6 iunie, printr-un eveniment frumos, o seară tematică în care turiştii sunt invitaţi să povestească despre cele mai de neuitat călătorii făcute cu Ultramarin, iar echipa promite să pregătească surprize şi momente pe placul tuturor. Şi pentru că va fi o seară mai mult decât specială, în cadrul acesteia va avea loc o întâlnire cu un om frumos, cu o scriitoare de suflet, cu o călătoare prin lume şi prin inimi ce are darul să scrie despre acestea într-un mod ce te atinge iremediabil. Scriitoarea Alice Năstase Buciuta îşi va lansa la Timişoara în cadul Serii Aniversare, cel mai recent volum al său, intitulat „Splendida banalitate”. Autoarea va oferi autografe şi va vorbi despre călătoriile ei prin viaţă. Seara aniversară Ultramarin va avea loc în spaţiul frumoasei Galerii Calpe (în incinta Bastionului), vineri, 6 iunie, de la ora 18.

O săptămână în care celebrăm o lume de care nu ai cum să te saturi vreodată, o lume a călătoriilor de poveste, a viselor devenite realitate, a celor mai incredibile peisaje! Sunt deja 13 ani, dar Ultramarin promite să rămână încă mulţi mulţi ani de acum înainte partenerul de călătorii de suflet al timişorenilor!

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

5 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

8 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

9 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

9 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

10 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

11 ore ago