Categories: Administratie

Dupa palmieri, jardiniere! Politistii locali stau de sase pe Podul Michelangelo

Jardinierele de pe Podul Michelangelo nu pot fi lăsate nesupravegheate, așa că polițiștii locali au primit și sarcina de a sta cu ochii pe ele. Asta susțin reprezentanții primăriei, conform cărora suporturile de flori au fost deja vandalizate.

Jardinierele cu mușcate de pe Podul Michelangelo au fost montate, demontate și apoi montate din nou, cu sistemele de prindere revopsite. La scurt timp, au fost vandalizate. „Vă dați seama de ce nivel pot să fie acești oameni care au aruncat două jardiniere cu flori! Pur și simplu le-au aruncat de la locul lor, de pe acea balustrade, pe treptele din Parcul Rozelor”, susține primarul Nicolae Robu. Acesta a decis să trimită polițiștii locali să stea cu ochii pe flori. „În timpul noptii se patrulează cu atenție în zona respectivă. Trebuie păzit și șantierul, nu numai jardinierele. Avem în oras, din păcate, și indivizi certați cu legea, și cu bunele maniere, și cu buna creștere. Asta e, noi trebuie să mergem înainte, să le facem față, pentru că, în astfel de situații, una din părți cedează. Nu avem voie sa cedam noi”, mai spune edilul.

Mișcările de trupe de pe Podul Michelangelo au fost sesizate deja de timișoreni, nemulțumiți de faptul că agenții, și așa puțini, sunt puși să stea de șase la flori. „Nu mi se pare normal ca Poliția Locală să păzească florile de pe podul Michelangelo care abia a fost deschis, în loc să patruleze prin cartiere și să aibă grijă ca și cetățenii să fie în siguranță. Anul trecut au păzit palmierii, anul acesta, florile. Uitați-vă în zona Parcului Rozelor, că li s-a spus să se ferească de presă”, ne-a transmis un cititor. Robu afirmă însă că nu este vorba despre postarea unor agenți care să supravegheze exclusiv jardinierele, ci doar de ceva mai multă atenție în timpul patrulării obișnuite.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

2 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

3 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

3 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

3 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

4 ore ago