Fiindca e vreme buna, la Michelangelo se sapa de zor / FOTO

Cu aproximativ cinci săptămâni înainte de termenul de finalizare, la subpasajul Michelangelo sunt în toi săpăturile. Ultimele imagini realizate de drona Eye in the Sky arată stadiul în care s-a ajuns la partea de subpasaj dinspre Universitatea de Vest. Până la finele lunii ar trebui date în folosință, în formă finală, alte două segmente din lucrare.

„Sper ca până la sfârșitul lunii august, la Michelangelo să dăm în folosință, în forma finală, încă două segmente din lucrare, bretelele de legatura Aleea FC Ripensia – Bd. Coposu și Bd. Coposu – Podul / Bd. Michelangelo”, scria pe Facebook primarul Nicolae Robu, în 12 august. „Se va avansa cu dislocarea de pământ din subpasaj și realizarea tronson cu tronson a fundației din beton armat a subpasajului, subpasaj care, iată, prinde tot mai mult contur, în pofida atâtor fabulații și speranțelor (!!!) fabulatorilor”, nota edilul. Imaginile surprinse pe 18 august de drona Eye in the Sky arată cât s-a lucrat în partea dinspre Universitatea de Vest, unde s-a avansat cu pereții subpasajului. Pe de altă parte, în partea dinspre BRD, apa verzuie și stătută este încă acolo, deși nivelul ei a scăzut semnificativ față de luna iulie. Lucrarea de la Michelangelo are termen de finalizare 29 septembrie. „Există și posibilitatea de a se prelungi lucrările cu perioada de iarnă cât au fost ele întrerupte. Nu vrem să recurgem la prelungire, facem tot posibilul să finalizăm lucrarea până la 29 septembrie, însă nu ar fi o încălcare a regulilor de finanțare”, explică primarul Nicolae Robu. (sursa foto: Eye in the Sky)

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

O oră ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

O oră ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

2 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

14 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

17 ore ago