Categories: Timp liber

Timisoara e plina de „actori”. Sute de persoane, la castingul pentru „La drum cu tata”

Chiar dacă nu au mai avut ocazia să își arate talentul actoricesc, sute de „actori de ocazie” au venit sâmbătă, la Iulius Mall, pentru a participa la castingul de figuranți pentru filmul românesc „La drum cu tata”. Timișoreni de toate vârstele au așteptat răbdători la coadă în speranța că vor putea să se vadă pe marile ecrane.

Încă de la prima oră a casting-ului, timișorenii s-au prezentat la mall, în zona Cinema City. Pentru filmul „La drum cu tata” se caută aproximativ 100 de figuranți din Timișoara, cu vârsta cuprinsă între 5 și 75 de ani. Castingul a fost organizat de Strada Film, iar reprezentatul lor, Ioana Bernaz, s-a arătat mulțumită de numărul mare de doritori. „Avem nevoie de cam 150 de persoane pe Timișoara. Ne-a depășit așteptările numărul de oameni care s-au prezentat aici și sperăm să fie colaboratorii noștri, cei mai mulți dintre ei. Au venit copii, bătrâni, soldați…”, ne-a declarat aceasta.

Numărul celor prezenți este atât de mare, încât este foarte puțin probabil să se mai organizeze un alt casting în Timișoara pentru acest proiect. „Acesta este singurul casting de la Timișoara. Deocamdată nu avem altul programat, dar sincer cred că situația este de așa natură încât o să fie destulă lume de unde să alegem. (…) E o producție îndrăzneață din punctul acesta de vedere, pentru că avem și 70 de figuranți deodată (…) O să fie un haos total, dar o să fie foarte fain și sperăm că și lor o să le facă plăcere”, mai spune Ioana Bernaz. Filmările vor începe în luna septembrie, la Timișoara și Arad. „La drum cu tata” este o coproducție româno-germano-maghiară, regizată de Anca Miruna Lăzărescu. Filmul este inspirat din povestea reală a unei familii de bănățeni plecată în vacanță în Germania Democrată în anul 1968. Ajunși aici, aceștia sunt prinși într-un șir de evenimente, având în vedere că în acea vară Praga a fost invadată de trupele sovietice.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

44 de minute ago

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

14 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

15 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

17 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

18 ore ago