Categories: Timp liberUltima ora

Timisoara vara nu doarme, dar canta alaturi de Connect-R / FOTO+VIDEO

Piața Victoriei a fost, din nou, plină sâmbătă, în cea de-a doua „repriză” a Zilelor Timișoarei. Concertele au început la ora 8 fix și au adunat în centrul orașului o mare de adolescenți, fericiți să-și vadă artiștii preferați. Distracția oferită de primărie continuă și duminică seară, urmând să se încheie cu un foc de artificii.

Puștii de la Maxim au deschis seria de concerte de sâmbătă seară, cu „Sărutări criminale”, piesa care face furori pe radiourile din România, de altfel singura originală din repertoriul lor. Cel puțin așa s-a dedus din playlist-ul prezentat pe scena din Piața Victoriei, unde la mare cinste au fost cover-urile. Asta n-a deranjat însă publicul, încălzit repede pentru reprezentația Lorei și a dansatoarelor sale. Artista a făcut furori cu silueta subțire și ținuta provocatoare și a făcut fericite două adolescente care au fost chemate pe scenă alături de ea, pentru a cânta, la bis, piesa „Puișor”, care a făcut-o celebră pe blondă. A urmat „fata popii”, adică Elena Gheorghe, care s-a mișcat întruna pe scenă, alături de dansatoarele sale, ca niște „fete din Balcani”, cum spune cântecul care a reprezentat România la Eurovision acum câțiva ani.

Finalul i-a aparținut lui Connect-R. În mare formă, semn că vara încă nu reușește să doarmă, artistul a făcut show în fața publicului care a cântat non-stop. Piesa care i-a asigurat, pentru mulți ani de acum încolo celebritatea, măcar pe plaiurile mioritice, a fost cântată de două ori, împreună cu spectatorii. În plus, Connect-R, „Ștefan, pentru prieteni”, a intonat și „La mulți ani” pentru Timișoara, dacă tot venise de ziua orașului. De la concerte a lipsit – surprinzător, poate, pentru multă lume – primarul Nicolae Robu, care a fost ocupat cu delegațiile străine care au vizitat Timișoara. Edilul șef este însă așteptat duminică seară în Piața Victoriei. De la ora 21 aici sunt programate două concerte, cu Alice Francis și Oceana, iar la final urmează un foc de artificii.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

5 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago