Toamna muzicala in Europa: concerte Lady Gaga, Scorpions, Kylie Minogue

Când simţi nevoia unei escapade scurte care să îţi umple sufletul de frumuseţe, când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni. În această toamnă însă, călătoria se face pe acorduri muzicale, pentru că în cele mai frumoase oraşe europene au loc concerte ale unor artişti sau trupe pe care merită să îi vezi măcar o dată în viaţă.

Agenţia de turism Ultramarin a pregătit pentru această toamnă cinci destinaţii în care vă puteţi bucura de frumuseţea unor impunătoare capitale europene şi de concerte pe măsură. În 26 septembrie, la Bratislava are loc un excepţional concert Il Divo, motiv perfect pentru a vizita şi splendidul oraş slovac. Excursia durează trei zile, cu două nopţi cazare, şi se vor vizita Castelul Bratislava, Turnul TV Kamzik, Teatrul Naţional Slovac, Podul Nou, Podul Apollo, Poarta lui Mihail, Piaţa Acoperită Principală, Parcul – Padure Bratislava, Palatul Palffy, Palatul Mirbach.

Un oraş de o frumuseţe uluitoare, care se întinde măreţ de-o parte şi de alta a fluviului albastru, Budapesta îţi bucură privirea şi sufletul cu privelişti unice şi clădiri monumentale, demne de o capitală istorică. În 18 octombrie, la programul excursiei, seara se adaugă un excepţional concert Kylie Minogue, artista care de fiecare dată reuşeşte să ofere un show unic, electrizant, de neuitat.

Lady Gaga va cânta la Praga în 3 octombrie, iar concertul face parte din programul excursiei pe care Agenţia de Turism Ultramarin o pregăteşte în frumosul oraş. De peste 1.000 de ani, Praga impresionează prin aspectul său monumental, de oraş cu un farmec medieval, unic. Iar fiecare dintre vizitatorii acestuia, vrăjiţi de aerul vechi, strălucitor, l-au denumit după cum l-au simţit: Oraşul de aur, Oraşul regal, Cetatea celor 100 de turnuri, Coroana lumii. Praga este una dintre comorile Europei ce trebuie descoperite măcar o dată în viaţă.

Bruxelles este întotdeauna – indiferent de anotimp sau tip de sejur – o experienţă cosmopolită şi culturală puternică. Aparent o capitală liniştită şi relaxantă, Bruxelles reuşeşte să câştige dragostea turistului prin freamătul şi ritmul său alert de viaţă. În această toamnă, Ultramarin propune două excursii muzicale în frumosul oraş: în 15 noiembrie la un excepţional concert Andre Rieu şi în 29 noiembrie la concertul legendarei trupe Scorpions. Programul complet al excursiilor toamnei muzicale, poate fi găsit aici.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

19 minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago