Categories: Politicieni

Bojin a gasit explicatia pentru „balivernele” lui Robu: „Unii canta la chitara si scriu pe Facebook”

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş s-a săturat de atitudinea opoziţiei, care, spune el, nu face decât să critice orice fel de proiect. Titu Bojin vrea pace şi mai multă concentrarea asupra administraţiei. Preşedintele CJ spune că sunt unii care „cântă la chitară şi scriu pe Facebook”, în loc să-şi vadă de proiectele administrative.

După scandalul de miercuri din Consiliul Judeţean Timiş, Titu Bojin este sătul de veşnicele contre ale opoziţiei. Social-democratul nu pare să-l fi iertat încă pe Nicolae Robu pentru comentariile de marţi, când a spus că preşedintele CJ Timiş îşi asumă din proiectele Timişoarei. „Sunt lucruri care se văd. Nu critici ale opoziţiei sau baliverne ale domnului Robu că proiectele sunt ale lui şi să nu bag eu mâna în buzunarul lui sau al Timişoarei ca să vorbesc de proiecte. (…) Ştiţi cât circ a fost cu aeroportul şi erau aceiaşi protagonişti. (…) Nu sunt obiective pe care nu le-am adus PSD cu geanta şi nici PNL pe care le aduce domnul Robu cu buzunarul. Sunt obiective, fie că sunt la CFR sau la aeroport, că e autostradă. (…) Tot ce sunt proiecte şi ce putem să le realizăm, le realizăm! Cred că trebuie să aibă mai mult respect domnul Robu şi să vorbească mai frumos, pentru că eu nu l-am jignit niciodată. Doi, să aibă încrederea că, în calitate de preşedinte al CJ Timiş, reprezint şi Timişoara. Şi dacă vrea, şi dacă nu vrea. Când mă duc la Bucureşti, de exemplu, vorbim de obiectivul Spitalului Militar, care nu e la Bârna sau la Lovrin, e la Timişoara. Nu e păcat să nu intervenim? Cred că sunt idei de campanie, dar eu sper să le treacă. O să încheiem şi cu campania şi chiar dacă le place sau nu le place, îmi pare rău, dar Victor Ponta va fi preşedinte”, a declarat Bojin.

Șeful PSD Timiș spune că i-a cerut primarului Robu să lase criticile și să-și vadă de administrație. Pentru că n-a prea avut succes, Bojin a găsit și explicația. „Toată ziua să critici şi să bagi băţul prin gard şi să nu vezi nimic bun… Se întâmplă lucruri bune şi în Timişoara şi nu sunt cu banii de la Bocsig ai domnului Robu. Sunt cu bani de la guvern, cu bani europeni şi cu împrumuturile care au fost girate de guvern şi pentru Timişoara, că nu a girat nici preşedintele, nici primarul cu casa dânsului. L-am rugat pe domnul Robu să încheiem cu chestia asta. Liniştiţi-vă cu politica şi hai să facem funcţia de preşedinte sau administrator. Nu! Unii cântă la chitară toată ziua şi scriu pe Facebook şi atunci sigur ne contrazicem”, a încheiat social-democratul.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

6 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

9 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

9 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

12 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

14 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

14 ore ago